Seuratiedote lokakuu

2.10.2018

Uimahyppyjen syyskausi on lähtenyt mukavasti käyntiin, vaikka Tikkurilan halli onkin kiinni. Mukavaa, että harrastus vetää puoleensa, vaikka osalla se tarkoittaakin pidempiä treenimatkoja. Lämpimästi tervetuloa myös uusille harrastajille.

Seuramme hyppääjä Ronja osallistuu nuorten olympialaisiin ensimmäisenä suomalaisena uimahyppääjänä historiassa! Tsemppiä Ronjalle kisoihin!

Urheiluseuran toimivuus nojaa vahvasti harrastajien vanhempien osallistumiseen seuran toimintaan. Vantaa Diving ei ole poikkeus, tarvitsemme aika ajoin vanhempien apua mm. uimahyppykisojen järjestelyissä ja välineiden huollossa. Esimerkkinä tästä syyskuussa hoidettu välineiden siirto Jokirannan koululta Vantaan kaupungin varastoon. Koska auttamassa oli vain muutama vanhempi seuran johtokunnan jäsenten lisäksi, jouduimme jakamaan siirron kahdelle päivälle, mikä tarkoitti myös tuplakuluja kärrynvuokrauksessa. Toivon siis, että saisimme jatkossa aktiivisempaa osallistumista näihin tärkeisiin tehtäviin. Vaihtoehtona on palkata tarvittavat henkilöt, joka näkyy korkeampina harjoitusmaksuina harrastajille. Syyskauden loppupuolella tulemme tarvitsemaan apua vielä välineiden siirrossa Tikkurilan hallille sekä hallin kuivaharjoittelualueen rakentamisessa.

Pitkäaikainen valmentajamme Karin Immonen on päättänyt lopettaa uimahyppyvalmentajan työt. Tämä tulee aiheuttamaan muutoksia ryhmien valmennukseen. Ilmoitamme muutoksista erikseen asianosaisille.

HUOM! Syyslomalla viikolla 42 ma-su ei ole harjoituksia muilla kuin kilparyhmäläisillä. Kilparyhmien valmentajat ilmoittavat mahdolliset muutokset syysloman treeniaikoihin.

syysterveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja