Merkkihypyt

Merkkihypyt (syyskaudella Kynttilähypyt) on kaikille seuramme hyppääjille tarkoitettu tapahtuma, joka järjestetään kauden loppupuolella Tikkurilan uimahallilla. Tapahtumaan osallistuvat sekä Tikkurilan että Myyrmäen ryhmät.

Merkkihypyissä hyppääjät pienimmistä Mineistä aina isompiin harraste- ja kilpahyppääjiin pääsevät näyttämään taitojaan. Osallistujat hyppäävät harjoituskaudella opittuja hyppyjä.

Kauden aikana harjoiteltuihin liikkeisiin ja hyppyihin voi tutustua tästä. Merkkihypyissä keskitytään vain kaudella opittuihin hyppyihin.

Yleisö on tervetullut katsomoon.

Ohjeita Merkkihyppyihin tulijoille

Saapuminen Tikkurilan uimahallille

Tapaaminen on aikataulun mukaisesti. Aikataulu lähetetään kaikille osallistujille sähköpostitse.

Uimahalliin tullaan sisälle ilmoittautumalla uimahallin kassalla. Kassalla kerrotaan osallistumisesta Merkki-/Kynttilähyppyihin.

Hyppääjät kokoontuvat akron etualueelle/katsomon yläriville ja Minit sekä Maxit otetaan tuttuun tapaan vastaan aulassa.

Yleisö pääsee siirtymään katsomoon suoraan uimahallin aulasta.

Etukäteisilmoittautuminen

Merkkihyppyihin ilmoittaudutaan etukäteen kutsussa ilmoitettuun päivään mennessä myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kutsu on nettisivuilla ja lähetämme siitä tiedotteen kaikille jäsenille sähköpostitse. Huoltajat ilmoittavat, osallistuuko hyppääjä tapahtumaan. 

Valmentajat ja ohjaajat

Voi olla, että altaalla ohjaamassa ei olekaan se oma tuttu ohjaaja, mutta jokainen ohjaaja tietää tehtävänsä ja heiltä voivat hyppääjät aina kysyä, jos on jotain mielessä. 

Yleisö ja kuvaaminen

Yleisö voi seurata merkkihyppyjä katsomosta. Toivomme, että yleisö ei roskaa katsomossa.

Vantaan kaupunki on kieltänyt kuvaamisen katsomosta käsin, koska kuviin voi joutu sivullisia ihmisiä.

Kilpahyppääjät

Tuomarit

Tuomareina toimivat omat valmentajamme. Tuomarit katsovat hyppyjä mahdollisimman suoraan sivulta. Tuomarit katsovat hypyn kokonaisuutta sekä teknisiä osa-alueita, kuten lähtöasento, ponnistaminen, lentorata, asento ilmassa ja veteenmeno. Tuomarien pisteissä on välillä isojakin eroja ja se johtuu siitä, että joku tuomari saattaa arvostaa esim. korkeaa ponnistamista ja palkita siitä.

Kisasihteeristö

Kisasihteeristö on ylätasanteella, valmentajien tilassa. Tämä tila on rauhoitettu vain sihteeristön käyttöön.