Seura

ARVOT
Kasvatuksellisuus
Yhteisöllisyys
Liikunnallisuus
Asiantuntemus
Tavoitteellisuus

MISSIO
Edistämme riemukasta, liikunnallista elämäntapaa ja tarjoamme harrastustoimintaa koko elämänkaaren ajaksi.

Kuva Peter Weissenberg

Vantaa Diving on uimahyppyjen erikoisseura. Toiminnan painopiste on laadukkaassa harrastetoiminnassa sekä huippu-urheilussa. Uimahyppyjen opetusryhmissä edetään tasolta toiselle sen jälkeen kun hyppääjä on saavuttanut kyseisen tason osaamistavoitteet.

Kaikki uudet harrastajat aloittavat aina Mineistä tai Maxeista (alle 7-vuotiaat) tai alkeisryhmistä (yli 7-vuotiaat). Alkeisryhmiä on lapsille ja nuorille (ikäryhmät 7-10 v. ja 10-14 v.). Kaikista ryhmistä on mahdollisuus edetä jatkoryhmiin. Lapsille ja nuorille jatkoryhmiä on tasolle 4 saakka.

Opetusryhmissä hyppääjien harjoittelu ei sisällä kilpailutoimintaa, vaan harjoittelu keskittyy yleisten liikuntataitojen sekä uimahyppytaitojen oppimiseen. Kauden päätöstapahtuma Merkkihypyt on tarkoitettu kaikille harrastajille ja tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla merkkisuorituksia.

Vantaa Diving on myös erittäin menestynyt huippu-urheiluseura. Edustajia valitaan vuosittain maajoukkueeseen edustamaan Suomea. Kilpavalmennustoimintaan hakeudutaan erillisten testien, suositusten tai kokeilujakson kautta.

Uimahyppyseura Vantaa Diving ry on perustettu 1.11.2012 yhdistämällä Vantaan Uimareiden uimahyppyjaosto ja Forellit ry. Nykyään toimimme Tikkurilan ja Myyrmäen uimahallilla.

Seuran toiminta jakautuu:

  • lajikokeiluihin (esim. koulu- ja päiväkotiryhmät, yrityksien toimintapäivät, lajitutustumiset syksyisin ja keväisin kaikenikäisille);
  • uimahyppyjen harrastetoimintaan (Minit, Maxit, alkeis- ja jatkoryhmät, nuorten harrasteryhmä, temppuryhmät, aikuisten ryhmä)
  • kilpavalmennustoimintaan (kilpa- ja esikilparyhmät).

Vantaa Diving on voimakkaasti kehittyvä seura, jossa arvostetaan niin vapaaehtoisten tärkeää työtä kuin ammattimaista valmennusta. Edistämme riemukasta, liikunnallista elämäntapaa ja tarjoamme nuorille mahdollisuuden kasvaa urheilijaksi hyvässä seurassa.

Vantaa Diving on Uimaliiton jäsenseura.