Ponnista kohti unelmia!

MISSIO
Tarjoamme turvallisen ja tasa-arvoisen yhteisön, johon jokainen on tervetullut. Asiantuntevassa yhteisössä tuemme kaikkia löytämään mahdollisuutensa ja toteuttamaan unelmiaan uimahyppyjen parissa.

ARVOT
Yhteisöllisyys       Turvallisuus       Asiantuntevuus       Tasa-arvo

VISIO

Olemme asiantunteva, lämminhenkinen ja kannustava yhteisö, tukien sen kaikkia jäseniä yksilöllisiin kehityspolkuihin. Kasvatamme uimahyppyjen lajitunnettavuutta innostavana ja monipuolisena urheilulajina.

Seuran historia ja tarkoitus

Uimahyppyseura Vantaa Diving ry on perustettu 1.11.2012 yhdistämällä Vantaan Uimareiden uimahyppyjaosto ja Forellit ry. Vantaa Diving on menestynyt erittäin hyvin koko olemassaolonsa aikana. Seuran hyppääjiä valitaan vuosittain maajoukkueeseen edustamaan Suomea.  

Lähtökohtamme on tarjota harrastusympäristö, johon jokainen on tervetullut. Tuemme kaikkia löytämään mahdollisuutensa ja toteuttamaan unelmiaan uimahyppyjen parissa.

Toiminnan painopiste on asiantuntevassa harrastetoiminnassa sekä laadukkaassa huippu-urheilussa. Tavoitteemme on tarjota kaikille omantasoista uimahyppytoimintaa turvallisessa, tasa-arvoisessa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Uimahypyt lajina

Uimahypyt kehittävät monipuolisesti kehon hallintaa, koordinaatiota, tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta. Uimahyppyjen harjoittelu rohkaisee yrittämään uusia asioita ja kasvattaa samalla harrastajan itseluottamusta. Ryhmässä harjoitteleminen kehittää myös sosiaalisia taitoja.

Uimahypyissä harrastajan tulee poikkeuksellisesti ottaa haltuunsa kolme eri elementtiä; maa, ilma ja vesi. Maa toimii hypyn lähtöpaikkana, ilmassa hyppääjä näyttää taitonsa ja koordinaatiokykynsä kunnes laskeutuu veteen oikein opitulla tekniikalla ja hyvällä kehonhallinnalla.

Uimahypyt sopivat kaikenikäisille harrastajille. Vantaa Divingissa harrastaa kaikenikäisiä hyppääjiä. Nuorimmat ovat 4-vuotiaita ja vanhimmat...no, aika vanhoja.