Lajikokeilujakso uusille harrastajille

Uusille harrastajille järjestetään matalan kynnyksen kokeilujaksot syys- ja kevätkausien alussa. Kokeilujakso sisältää kaksi harjoitusta.

Toimi näin:

- ilmoittaudu sopivaan alkeisryhmään (Minit-, Maxit- tai Alkeisryhmään). Katso tarkemmin tämän sivun valikosta "Ryhmät ja ilmoittautuminen"

- ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja laskun kokeilujaksosta (30 € + jäsenmaksu 10 €). Lasku erääntyy vasta kokeilun jälkeen.

- käy kokeilemassa uimahyppyjä kahdessa harjoituksessa ja päätät niiden jälkeen haluatko jatkaa.

- jos päätät jatkaa, niin kokeilujakson lasku tulee maksettavaksi. Sen jälkeen sinusta tulee sekä Vantaa Divingin että myös kyseisen kokeiluryhmän jäsen.

- jos et halua jatkaa uuden harrastuksen parissa, niin ilmoita siitä seuran toimistolle (vantaadiving@gmail.com) välittömästi toisen harjoituskerran jälkeen tai viimeistään ennen kuin kokeilujakson lasku erääntyy. Sen jälkeen kokeilujakson lasku hyvitetään eli et siis menetä mitään kokeilemalla uutta harrastusta.

Ohjeita uimahalliin uudelle harrastajalle saapuessaan kokeilujaksolle:

Mukana harjoituksissa pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Reppuun kannattaa myös pakata aimo annos iloa ja hyvää mieltä :-).

Alkeisryhmän harjoituksissa ohjaaja ottaa lapset ja vanhemmat vastaan aulassa. Samalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä uudesta harrastuksesta. Harjoitus loppuu uima-altaille, jolloin lapset palaavat aulaan omatoimisesti.

Minien ja Maxien ohjaajat hakevat osallistujat aulasta, menevät heidän kanssaan puku- ja pesutiloihin ja myös palauttavat lapset harjoitusten jälkeen takaisin uimahallin aulaan. 

Muissa ryhmissä harrastajien odotetaan toimivan uimahallissa itsenäisesti ohjaajan odottaessa ryhmäläisiä suorituspaikalla.

Harjoitukset alkavat pääosin verryttelyllä/akrobatialla, osa ryhmistä aloittaa harjoitukset kuitenkin uimahyppyosuudella. Tarkempi tieto harjoituksen kulusta löytyy ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujille suositellaan omaa vakuutusta. Lisätietoja vakuutuksesta.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com tai 044-985 3052