Lajikokeilujakso uusille harrastajille

Uusille harrastajille järjestetään matalan kynnyksen kokeilujakso, joka sisältää kaksi harjoitusta.

Toimi näin:

- ilmoittaudu sopivaan alkeisryhmään (Minit-, Maxit- tai Alkeisryhmään). Katso tarkemmin tämän sivun valikosta "Ryhmät ja ilmoittautuminen"

- ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja laskun kokeilujaksosta (30 € + jäsenmaksu 30 €). Lasku erääntyy vasta kokeilun jälkeen.

- käy kokeilemassa uimahyppyjä kahdessa harjoituksessa ja päätät niiden jälkeen haluatko jatkaa.

- jos päätät jatkaa, niin kokeilujakson lasku tulee maksettavaksi. Sen jälkeen sinusta tulee sekä Vantaa Divingin että myös kyseisen kokeiluryhmän jäsen.

- jos et halua jatkaa uuden harrastuksen parissa, niin ilmoita siitä seuran toimistolle (vantaadiving@gmail.com) välittömästi toisen harjoituskerran jälkeen tai viimeistään ennen kuin kokeilujakson lasku erääntyy. Sen jälkeen kokeilujakson lasku hyvitetään eli et siis menetä mitään kokeilemalla uutta harrastusta.

Ohjeita uimahalliin uudelle harrastajalle saapuessaan kokeilujaksolle:

Mukana harjoituksissa pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Uimahallikortti saadaan ilmoittautumalla omalla nimellä uimahallin kassalla. Reppuun kannattaa myös pakata aimo annos iloa ja hyvää mieltä :-).

Alkeisryhmän harjoituksissa ohjaaja ottaa lapset ja vanhemmat vastaan aulassa (vain kausien alussa). Samalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä uudesta harrastuksesta. Harjoitus loppuu uima-altaille, jolloin lapset palaavat aulaan omatoimisesti. Huom! Ohjaaja ottaa lapset vastaan vain kauden kahdella ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen ohjaaja odottaa lapsia altaiden puolella.

Minien ja Maxien ohjaajat hakevat osallistujat aulasta, menevät heidän kanssaan puku- ja pesutiloihin ja myös palauttavat lapset harjoitusten jälkeen takaisin uimahallin aulaan. 

Muissa ryhmissä harrastajien odotetaan toimivan uimahallissa itsenäisesti ohjaajan odottaessa ryhmäläisiä suorituspaikalla.

Harjoitukset alkavat pääosin verryttelyllä/akrobatialla, osa ryhmistä aloittaa harjoitukset kuitenkin uimahyppyosuudella. Tarkempi tieto harjoituksen kulusta löytyy ilmoittautumisen yhteydessä kurssikuvauksesta.

Osallistujille suositellaan omaa vakuutusta. Lisätietoja vakuutuksesta.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com tai 044-985 3052