Jäsenyys

Jäsenmaksuvelvoite

Uimahyppyseura Vantaa Diving ry on yhdistys joka tarjoaa liikuntapalveluita jäsenilleen. Jäsentieto-ohjelmaan voi rekisteröityä ilman jäsenyyttä, mutta liikuntaryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä henkilöstä tulee automaattisesti seuran jäsen, sillä ryhmät on tarkoitettu vain urheiluseuran jäsenille. Tämä koskee myös henkilöitä, jotka kokeilujakson päätyttyä tekevät päätöksen harrastuksen lopettamisesta (poikkeuksena kauden alussa erilliset lajikokeilujaksot, joihin ilmoittaudutaan vantaadiving.fi sivujen kautta).

Harrasteryhmissä jäsenmaksu veloitetaan vain niiltä kausilta, joiden aikana hyppääjä osallistuu harjoituksiin. Harrasteryhmissä ja perhehypyissä kaikki ryhmään ilmoittautuneet hyppääjät maksavat seuran jäsenmaksun. Kilpahyppääjät maksavat kerralla koko kauden jäsenmaksun.

Katso myös lisätiedot harrasteryhmien jäsenmaksusta

Äänioikeus

Seuran jäsenyys tuo mukanaan äänestysoikeuden ja siis mahdollisuuden vaikuttaa. Yhtä alle äänestysikäistä (=alle 15-vuotiasta) jäsentä kohti on mahdollista olla yksi äänestysikäinen nimetty rekisteröitynyt ja jäseneksi ilmoittautunut huoltaja, eli tällöin alle äänestysikäisen harrastajan talouden yhdellä jäsenellä on oikeus ilmoittautua seuran jäseneksi hintaan 0€.

Jotta alle äänestysikäisen lapsen huoltaja voi äänestää vuosikokouksissa, tulee hänen ilmoittautua "Huoltajan ilmoittautuminen alle 15-vuotiaan harrastajan edustajajäseneksi", jonka jälkeen huoltaja hyväksytään seuran viralliseksi äänioikeutetuksi jäseneksi.