Jäsenyys

Jäsenmaksuvelvoite

Uimahyppyseura Vantaa Diving ry. on yhdistys joka tarjoaa liikuntapalveluita jäsenilleen. Jäsentieto-ohjelmaan voi rekisteröityä ilman jäsenyyttä, mutta liikuntaryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä henkilöstä tulee automaattisesti seuran jäsen, sillä ryhmät on tarkoitettu vain urheiluseuran jäsenille. Tämä koskee myös henkilöitä jotka kokeilujakson päätyttyä tekevät päätöksen harrastuksen lopettamisesta (poikkeuksena kauden alussa erilliset lajikokeilujaksot joihin ilmoittaudutaan vantaadiving.fi sivujen kautta).

Harrasteryhmissä jäsenmaksu veloitetaan vain niiltä kausilta, joiden aikana hyppääjä osallistuu harjoituksiin. Perhe- ja vauvauintiryhmissä jäsenmaksu sisältyy hintaan. Jäseniksi tulevat vauva/lapsi, hänen huoltajansa ja mahdollisesti perheuintiin osallistuva sisarus. Myös uimahyppykerhoissa jäsenmaksut sisältyvät harjoitusmaksuihin. Harrasteryhmissä ja perhehypyissä kaikki ryhmään ilmoittautuneet hyppääjät maksavat seuran jäsenmaksun. Kilpahyppääjät maksavat kerralla koko kauden jäsenmaksun.

Katso myös lisätiedot harrasteryhmien jäsenmaksusta

Äänioikeus

Seuran jäsenyys tuo mukanaan äänestysoikeuden ja siis mahdollisuuden vaikuttaa. Yhtä alle äänestysikäistä (=alle 15-vuotiasta) jäsentä kohti on mahdollista olla yksi äänestysikäinen nimetty rekisteröitynyt ja jäseneksi ilmoittautunut huoltaja, eli tällöin alle äänestysikäisen harrastajan talouden yhdellä jäsenellä on oikeus ilmoittautua seuran jäseneksi hintaan 0€.

Jotta alle äänestysikäisen lapsen huoltaja voi osallistua vuosikokouksiin ja keskustelutilaisuuksiin, tulee hänen ilmoittautua Jäsentieto -ohjelmassa ryhmään "Vanhemman/huoltajan ilmoittautuminen alle 15-vuotiaan harrastajan edustajajäseneksi", jonka jälkeen huoltaja hyväksytään seuran viralliseksi äänioikeutetuksi jäseneksi.

Kaikille jäsenille avoimet keskustelutilaisuudet ja sääntömääräiset kokoukset

Seura järjestää vuosittain ennen syksyn sääntömääräistä kokousta kaikille jäsenille avoimen keskustelutilaisuuden, jossa keskustellaan vapaamuotoisesti seuraan ja toimintaan liittyvistä asioista sekä valmistellaan tärkeimmät nostot vuosikokousta ajatellen. Tässä tilaisuudessa esitellään myös edellisen toimintavuoden toimintakertomus sekä tilinpäätös. Keskustelutilaisuudet on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille (ks. äänioikeus).