Jatkoryhmät

Jatkoryhmiä eli tasoja järjestetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahalleissa. Valitse uimahalli vasemmalla olevasta valikosta.

Kun hyppääjä on osallistunut alkeisryhmään tai kun lapsi on saavuttanut vastaavat taidot Mineissä, suosittelee ohjaaja hyppääjää siirtymään jatkoryhmiin.

Jatkoryhmät jakautuvat Tasoihin 1-4. Hyppääjä saa aina kausittain suosituksen siitä, mikä taso on hänelle sopivin seuraavalla kaudella. Tasoryhmissä edetään yksilöllisesti; toiset etenevät nopeammin ja toiset hitaammin. Tavoitteena kuitenkin on, että lapset saavat rauhassa kehittyä omaan tahtiinsa. Tasosuositusten avulla pyritään luomaan mahdollisimman samantasoisia ryhmiä, jolloin oppiminen on ryhmäläisille mielekästä. Tällöin harjoittelu sujuu jouhevasti, ja kaikkien on mukava osallistua harjoituksiin.

Uimahyppyharjoitusten lisäksi voi halutessaan valita akrobatiavoimistelun, joka lisäharjoituskertana toimii erinomaisesti uimahyppyjen oheisharjoitteluna.

Kun hyppääjä on suorittanut Tasot 1-4, voi hän siirtyä harraste- tai kilparyhmään oman tason ja motivaationsa mukaisesti.