Jatkoryhmät

Jatkoryhmiä eli tasoja järjestetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahalleissa. Valitse uimahalli vasemmalla olevasta valikosta.

Kun hyppääjä on osallistunut alkeisryhmään tai kun lapsi on saavuttanut vastaavat taidot Maxeissa, suosittelee ohjaaja hyppääjää siirtymään jatkoryhmiin.

Jatkoryhmät jakautuvat Tasoihin 1-4. Hyppääjä saa oman ryhmän ohjaajalta suosituksen siitä, mikä taso on hänelle sopivin seuraavalla kaudella. Tasoryhmissä edetään yksilöllisesti; toiset etenevät nopeammin ja toiset hitaammin. Tavoitteena kuitenkin on, että lapset saavat rauhassa kehittyä omaan tahtiinsa. Tasosuositusten avulla pyritään luomaan mahdollisimman samantasoisia ryhmiä, jolloin oppiminen on ryhmäläisille mielekästä. Tällöin harjoittelu sujuu jouhevasti, ja kaikkien on mukava osallistua harjoituksiin.

Uimahyppyharjoitusten lisäksi voi halutessaan valita akrobatiavoimistelun, joka lisäharjoituskertana toimii erinomaisesti uimahyppyjen oheisharjoitteluna.

Taso 1 ryhmissä on yksi viikoittainen uimahyppyharjoitus ja valinnainen akrobatiavoimistelu. Taso 2-4 ryhmissä on kaksi viikoittaista uimahyppyharjoitusta ja valinnainen akrobatiavoimistelu.

Kun hyppääjä on omalla harrastuspolullaan saavuttanut taidot jatkoryhmien Tasoilta 1-4, voi hän siirtyä harraste- tai kilparyhmään oman motivaationsa mukaisesti.