Alkeisryhmät

Alkeisryhmiä järjestetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahalleissa. Valitse uimahalli vasemmalla olevasta valikosta.

Alkeisryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita monipuolisesti sekä hyppyaltaalla että kuivaharjoitellen voimistelumatoilla. Altaalla harjoitellaan hyppyjä ennen kaikkea altaan reunalta ja lisäksi ponnahduslaudoilta sekä kerroksilta. Kuivaharjoittelussa keskitytään fyysisten ominaisuuksien (esim. nopeus, voima, liikkuvuus) ja uimahyppyjen liikemallien ja tekniikan kehittämiseen.  Uimahyppyharjoituksen lisäksi voi halutessaan valita akrobatiavoimistelun, joka lisäharjoituskertana toimii erinomaisesti uimahyppyjen oheisharjoitteluna.

Yhden harjoituksen kesto on 60 min.

Alkeisryhmiä järjestetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahalleissa. Alkeisryhmät on jaettu kahteen ikäryhmään, joista tulee valita lapsen syntymävuoden mukainen ryhmä. Pienten alkeisryhmät on tarkoitettu 7-10 vuotiaille lapsille ja Isojen alkeisryhmät 10-14 vuotiaille lapsille.  Vanhemmat aloittelijat voivat kysellä (vantaadiving@gmail.com) mahdollisuutta aloittaa uimahyppyharrastusta Nuorten harrasteryhmässä.

Pääsyvaatimukset alkeisryhmiin ovat noin 25 metrin uimataito, sukeltaminen ja rohkeus liikkua syvässä hyppyaltaassa (syvyys 4,5 metriä).