Merkkihypyt 13.5.2017

- - - -

Tervetuloa Vantaa Divingin Merkkihyppyihin
lauantaina 13.5.2017 klo 10−18
Tikkurilan uimahallille!


Merkkihypyt on koko perheen tapahtuma!

Päivitetty aikataulu
(lisätty 9.5.2017)

10:00 - 11:00 Harjoittelu

11:00 - 11:40 Rautamerkki ja perusmerkki laudalta

11:55 - 12:30 Pronssimerkki

12:45 - 13:30 Kuparimerkki

13:45 - 14:00 Temppumerkki

14:15 - 14:40 Hopea alle 11v ja kultamerkit

15:00 - 15:30 Mini- ja perusmerkki reunalta

15:45 - 15:55 Perhemerkki

16:10 - 16:40 Hopeamerkki

16:55 - 17:05 Masters

 

Tietoa merkkien sisällöistä

Lisätietoa merkkihypyt -tapahtumasta

Tapahtumassa järjestetään seuravarusteiden myyntiä (vain käteinen)
sekä temppunurkka perheen pienimmille - ja miksei isommillekin.

 

Yleistietoa merkkien suorittamisesta

Uimahyppyjen merkkisuoritukset aloitetaan alkeismerkistä (paitsi minit aloittavat minimerkistä) ja perusmerkistä, joissa hyppääjä saa merkin osallistumalla hyppyihin, eikä hyppysuorituksista anneta erillisiä arviointeja. Tämän jälkeen hyppääjä voi päättää, jatkaako hän taitomerkkeihin vai suorittaako hän temppumerkin. Hyppääjä saa tiedon suoritusmerkistä omalta ohjaajalta/valmentajalta, eikä merkkiä tarvitse ilmoittautumisvaiheessa tietää, vaan ryhmän ohjaaja ilmoittaa merkit eteenpäin tapahtuman järjestäjille.

Tutustuthan merkkihyppyihin tulijoille suunnattuihin ohjeisiin (ks. linkki tietoa merkkien sisällöistä) seuran sivuilla ennen ilmoittautumista. Taitomerkeissä merkin suorittaminen tapahtuu kuin uintimerkeissä, eli merkki saavutetaan kun tietty määrä osa-alueita on suoritettu oikeaoppisesti eli annettujen vaatimuksien mukaan. Temppumerkin suorittajalla ei ainakaan toistaiseksi ole tällaisia vaatimuksia, vaan merkin saa osallistumalla.

Lisätietoa osallistujille

Paikalle tulee saapua viimeistään 60 minuuttia ennen oman merkkisuoritusryhmän alkua. Minit haetaan aulasta tunti ennen merkkisuoritusten alkua.

Hyppääjät tekevät merkkisuorituksensa omassa ryhmässä aakkosjärjestyksessä. Isot merkkisuoritusryhmät jaetaan tarvittaessa kahteen pienryhmään, jotta odotusaika hyppyjen välillä ei veny liian pitkäksi. Ohjaajat neuvovat hyppääjät oikealla vuorolla suorituksiin, joten riittää että hyppääjä on aikataulussa ilmoitettuun aikaan paikalla, muusta ei tarvitse huolehtia.

Osallistumismaksu

Osallistuminen merkkisuorituksiin kustantaa 10€.
Kilpa- ja kehitysryhmäläisillä tapahtuman osallistumismaksu sisältyy harjoitusmaksuihin.

Osallistumismaksulla katetaan esim. merkit sekä ohjaajien ja tuomareiden kulut.
Jos hyppääjä tulee vain katsomaan hyppyjä, ei osallistumismaksua veloiteta, mutta myös tässä tapauksessa ilmoittautuminen tulee tehdä jotta saamme kokonaiskuvan osallistujista.

Lisätietoa tapahtuman sisällöistä

Temppunurkka on järjestetty katsomon ylätasanteelle. Ohjaajat ovat mukana valvomassa mutta lapset liikkuvat vanhempien vastuulla.

Uimahalli on tapahtumapäivänä normaalisti avoinna yleisölle ja katsomoon on vapaapääsy.  Huomioittehan että hyppääjien osalta uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly tapahtuman hintaan, mutta Blue Card kortilla allaspuolelle pääsee veloituksetta. Katsomoon ei Vantaan Kaupungin toivomuksesta voi tulla ulkokengät jalassa, vaan ne tulee jättää oven suulle.

Tervetuloa!