Kynttilähypyt 26.11.2016

- - - -

Tervetuloa Uimahyppyseura Vantaa Diving ry:n Kynttilähyppyihin lauantaina 26.11.2016 klo 10−18 Tikkurilan uimahallille!

Kynttilähypyt on koko perheen tapahtuma Tikkurilan uimahallilla

Päivitetty aikataulu (päivitetty 23.11.2016)

9:30 - 10:00 Timanttimerkki

10:00 - 11:00 Harjoittelu

11:00 - 11:30 Pronssimerkki

11:45 - 12:15 Kulta- ja Hopeamerkki alle11v.

12:30 - 12:50 Hopeamerkki

13:05 - 13:15 Temppumerkki

13:30 - 14:00 Rautamerkki

14:15 - 14:30 Minimerkki

14:45 - 15:35 Perhe- ja perusmerkki (reunalta)

15:50 - 16:25 Kupari-, perhe- ja perusmerkki (laudalta)

16:40 - 17:00 Masters

 

Tietoa merkkien sisällöistä

Lisätietoa merkkihypyt -tapahtumasta

Tapahtumassa järjestetään seuravarusteiden myyntiä (vain käteinen),
jouluinen tarjoilu (glögiä ja joulutorttua)
sekä temppunurkka perheen pienimmille - ja miksei isommillekin.

 

Uimahyppyjen merkkisuoritukset aloitetaan alkeismerkistä (minit minimerkistä) ja perusmerkistä, joissa hyppääjä saa merkin osallistumalla hyppyihin, eikä hyppysuorituksista anneta erillisiä arviointeja. Tämän jälkeen hyppääjä voi päättää, jatkaako hän taitomerkkeihin vai suorittaako hän temppumerkin. Hyppääjä saa tiedon suoritusmerkistä omalta ohjaajalta/valmentajalta, eikä merkkiä tarvitse ilmoittautumisvaiheessa tietää, vaan ryhmän ohjaaja ilmoittaa merkit eteenpäin tapahtuman järjestäjille.

Tutustuthan merkkihyppyihin tulijoille suunnattuihin ohjeisiin (ks. linkki tietoa merkkien sisällöistä) seuran sivuilla ennen ilmoittautumista. Taitomerkeissä merkin suorittaminen tapahtuu kuin uintimerkeissä, eli merkki saavutetaan kun tietty määrä osa-alueita on suoritettu oikeaoppisesti eli annettujen vaatimuksien mukaan. Temppumerkin suorittajalla ei ainakaan toistaiseksi ole tällaisia vaatimuksia, vaan merkin saa osallistumalla.

Lisätietoa osallistujille

Paikalle tulee saapua viimeistään 60 minuuttia ennen oman merkkisuoritusryhmän alkua. Minit haetaan aulasta tunti ennen merkkisuoritusten alkua.

Hyppääjät tekevät merkkisuorituksensa omassa ryhmässä aakkosjärjestyksessä. Isot merkkisuoritusryhmät jaetaan tarvittaessa kahteen pienryhmään, jotta odotusaika hyppyjen välillä ei veny liian pitkäksi. Ohjaajat neuvovat hyppääjät oikealla vuorolla suorituksiin, joten riittää että hyppääjä on aikataulussa ilmoitettuun aikaan paikalla, muusta ei tarvitse huolehtia.

Osallistumismaksu

Osallistuminen merkkisuorituksiin kustantaa 10€. Jos hyppääjä tulee vain katsomaan hyppyjä ja saamaan joululahjan, ei osallistumismaksua veloiteta, mutta myös tässä tapauksessa ilmoittautuminen tulee tehdä. Kilpa- ja kehitysryhmäläisillä tapahtuman osallistumismaksu sisältyy harjoitusmaksuihin.

Lisätietoa tapahtuman sisällöistä

Temppunurkka on järjestetty katsomon ylätasanteelle. Ohjaajat ovat mukana valvomassa mutta lapset liikkuvat vanhempien vastuulla.

Uimahalli on tapahtumapäivänä normaalisti avoinna yleisölle ja katsomoon on vapaapääsy. Huomioittehan että hyppääjien osalta uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly tapahtuman hintaan, mutta Blue Card kortilla allaspuolelle pääsee veloituksetta.
 

 

Tervetuloa!