Perheryhmä

Perhehyppyryhmä on uimahyppyharjoitus, jossa 5-10-vuotias lapsi ja vanhempi tai muu huoltaja tai aikuinen pääsevät yhdessä kokeilemaan ja harjoittelemaan uimahyppyjä sekä nauttimaan monipuolisesta liikunnan riemusta.

Harjoitusten sisältö ja pääsyvaatimukset

Harjoitukseen sisältyy sekä kuivaharjoittelua voimistelumatoilla ja -välineillä että vesiharjoittelua altaalla. Osallistuvien lasten tulee omata riittävä uimataito niin, että he uskaltavat harjoitella syvässä hyppyaltaassa ja pääsevät itse pinnalle hypyn jälkeen ja siitä uiden altaanreunalle. Harjoitteluun sisältyy paljon leikinomaisuutta muodostuvien ikäryhmien mukaisesti.

Yhden aikuisen kanssa harjoitukseen voi osallistua maksimissaan kaksi lasta (yksi lapsi ja lisäksi yksi sisarus). Ryhmään ilmoittauduttaessa perheen lapset rekisteröidään ja ilmoitetaan Jäsentietojärjestelmässä erikseen: ensimmäinen harjoitukseen osallistuva lapsi Perhehyppyryhmään ja mahdollinen sisarus Perhehyppyryhmän sisarusryhmään (sis. erillinen maksu). Molemmat lapset maksavat seuran jäsenmaksun. Huoltajaa ei ilmoittaudu ryhmään erikseen.

Perheryhmiä järjestetään vain Tikkurilan uimahallissa.