Seuratiedote joulukuu

17.12.2017

Vantaa Divingin hyppääjät saalistivat 8 mitalia viime viikonloppuna Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista! Suomen joukkueen kokonaismitalisaldo oli 5 kultaa, 5 hopeaa ja 8 pronssia. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Uimahyppyjen syyskausi alkaa olla lopuillaan. Viimeiset harrasteryhmien treenit ovat tänään. Ensi viikolla vielä kilparyhmät treenaavat valmentajien antaman aikataulun mukaan. Joulutauon aikana järjestetään joulun ja uudenvuoden leirit, joihin voi ilmoittautua mukaan jäsentiedossa: https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=447&TapahtumaID=4102.

Ilmoittautuminen ensi kevään ryhmiin:

Ensi kevään ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu jäsentiedoissa: https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.aspx?sid=447. Ryhmäsuositukset on valmentajien ja ohjaajien toimesta lähetetty jokaiselle. Kevään ryhmät aloittavat viikolla 2, maanantaina 8.1. alkaen. Jos tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut uimahyppäämisestä harrastuksena, niin vinkkaa seuran ilmaisista lajikokeiluista 8.-21.1.2018: https://www.vantaadiving.fi/uimahypyt/lajikokeilut-tule-testaamaan/.

Seuran syyskokous:

Seuran syyskokous järjestetään keskiviikkona 20.12. klo 18 Tikkurilan hallin akvaariossa. Kokouksessa seuran 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänioikeus. Nuorempien jäsenten osalta toinen vanhemmista voi käyttää äänioikeutta. Katso tarkemmat ohjeet seuran sivuilta kohdasta äänioikeus: https://www.vantaadiving.fi/seura/jasenyys/.  Kokouksessa seuran johtokuntaan valitaan uusia jäseniä, jos ehdokkaita tulee. Laita minulle viestiä, jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta tai käy täyttämässä hakemus: https://www.vantaadiving.fi/seura/hakemus-johtokunnan-jaseneksi/.   

Tikkurilan hallin tuleva remontti:

Torstaina kokoustettiin Vantaan Kaupungin kanssa Tikkurilan hallin tilanteesta. Tämänhetkinen tieto on, että halli menee kiinni toukokuun lopussa 2018 ja on remontin vuoksi suljettuna vuoden 2018 loppuun. Mitään toimintaa ei hallissa voi järjestää remontin aikana. Remontti ei vaikuta kevätkauden harrastajiin. Kilparyhmien kesäajan treenit ja harrastajien kesäleirit tullaan järjestämään näillä näkymin Myyrmäen uimahallissa. Maajoukkuehyppääjille järjestyy treenipaikka Uimaliiton kautta. Ensi syksylle toiminta suunnitellaan kevään aikana ja siitä tiedotetaan kevään kuluessa.

Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta ja oikein rauhallista joulun aikaa!

terveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja