Tulevan johtokunnan järjestäytymiskokous on pidetty (päivitetty 29.6.2014)

26.6.2014

Vantaa Divingin tuleva johtokunta piti järjestäytymiskokouksen tiistaina 24.6. Ohessa uuden johtokunnan yhteystiedot.

Seuran johtokunnan uusi puheenjohtaja Nora Viljaniemi on tavoitettavissa sähköpostitse nora.viljaniemi.vantaadiving@gmail.com.

Johtokunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Alina Kantola. Alina Kantolan tavoittaa sähköpostitse alina.kantola.vantaadiving@gmail.com.

Sihteeri päätettiin valita johtokunnan ulkopuolelta ja valittiin seuratyöntekijä Alexandra Zakharova. Alexandra Zakharova on tavoitettavissa sähköpostitse alexandra.vantaadiving@gmail.com, ja hän vastaa seuran yleisistä sähköpostiosoitteista sekä seuran puhelimesta.

Talousvastaavaksi valittiin Tania Piekkanen.

Tania Piekkanen jatkaa myös päävalmentajan tehtävässä ja on edelleenkin vastuussa B- ja A-ikäryhmien, aikuisten hyppääjien sekä seuran maajoukkueen hyppääjien valmennuksesta. Tämän lisäksi hän jakaa toiminnajohtajan tehtävät Sirja Rytkösen kanssa.

Tania Piekkanen on tavoitettavissa seuraavasti:
tania.piekkanen.vantaadiving@gmail.com
044-2003045 (parhaiten tavoittaa ma-to klo 8-13, ei tavoitettavissa pe-la)

Seuran johtokunnan varajäsen Susanna Kuokkanen-Shresthan tavoittaa puhelimitse 044 544 0050.

Toiminnanjohtajana ja valmennuspäällikkönä toimii edelleenkin Sirja Rytkönensirja.rytkonen.vantaadiving@gmail.com, 044 971 8055 (parhaiten tavoittaa ma-to 9-12, ei tavoitettavissa pe-la). Sirja Rytkösen vastuualueet:

  • E-, D- ja C-ikäisten kilpahyppääjien vastuuvalmentaja
  • Ohjaajien ja valmentajien toiminnallinen esimies
  • Seuran kehittäminen ja asiantuntijatyö yhdessä johtokunnan kanssa

Vauva- ja perheuintia ohjaavat syksylläkin Hilppa Viiliäinen Tikkurilassa (hilppa.viiliainen.vantaadiving@gmail.com) ja Ulrika Grönstrand Myyrmäessä (ulrika.gronstrand.vantaadiving@gmail.com). Havukoskella ohjaamaan tulee todennäköisesti Sirja Rytkönen. Ilmoittautuminen Havuskosken uinnille alkaa 15.7.2014.

Vastuunjaon lisäksi kokouksen yhteydessä päätettiin järjestää kauden avaustapahtuma la 30.8. Lisätietoja tapahtumasta on tulossa lähiaikoina.