Seuratiedote marraskuu

25.11.2018

Joulukuu kolkuttelee jo ovella ja uimahyppyjen syyskausi alkaa olla lopuillaan.

Käyttehän tekemässä jatkamis/lopettamisilmoituksen jäsentietojärjestelmässä: https://www.jasentieto.fi/user/EventRegistrationManagement.aspx?eid=4859. Ilmoituksen tekeminen helpottaa kevätkauden suunnittelua. Kevätkauden ryhmiin ilmoittautumisesta tulee tietoa myöhemmin. Toiminta jatkuu keväällä Myyrmäen lisäksi Tikkurilan hallissa.

Seuran perinteiset kynttilähypyt järjestetään poikkeuksellisesti vasta vuoden vaihteen jälkeen Tikkurilan remontoidussa uimahallissa. Laitamme kutsun ja tarkemmat tiedot tapahtumasta myöhemmin. Tapahtuman järjestelyissä tarvitsemme taas teidän vanhempien apua. Tapahtumassa on tarkoitus kerätä seuralle varoja mm. kuivaharjoitteluvälineiden hankintaan esim. myymällä Pilkkoset-tuotteita tai pesuaineita. Jos sinulla on hyvä varainhankintaidea, niin laitathan minulle viestiä.

Seuran syyskokous järjestetään keskiviikkona 12.12. klo 18 Tikkurilan urheilutalon kokoustilassa. Kokouskutsu ja asialista on julkaistu seuran nettisivuilla: https://www.vantaadiving.fi/?x535309=1012468. Kokouksessa seuran 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänioikeus. Nuorempien jäsenten osalta toinen vanhemmista voi käyttää äänioikeutta. Katso tarkemmat ohjeet seuran sivuilta kohdasta äänioikeus: https://www.vantaadiving.fi/seura/jasenyys/.

Seuraan haetaan osa-aikaista seuratyöntekijää. Jos tunnet jonkun sopivan henkilön, niin vinkkaa työpaikasta: https://www.vantaadiving.fi/seura/rekrytointi/#token-997303. Tarvitsemme myös seuralle kirjanpitäjän. Jos tiedät sopivan, niin laita minulle yhteystiedot.

PM-kisoihin Norjaan on lähdössä mukava edustus myös meidän seurasta. Suomen joukkue kokonaisuudessaan löytyy uimaliiton sivuilta: http://www.uimaliitto.fi/liitto/uutiset/22-hyppaajan-joukkue-pm-jahtiin-joulukuussa/.

terveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja
Uimahyppyseura Vantaa Diving ry