Ilmoittautumisen ja 

maksamisen ohje

Uimahyppyleirit

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-ohjelman kautta. Uimahyppyseuran jäsenyys on seuran uimahyppyleireille ilmoittautumisen edellytys.

Ilmoittautumiskäytäntö

Uudet käyttäjät luovat ilmoittautumisen yhteydessä käyttäjätilin MyClub-ohjelmaan. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot. Vanhat käyttäjät pääsevät suoraan leiri-ilmoittautumiseen. Leirille ei voi osallistua ilman ilmoittautumista. Leiri järjestetään, jos ilmoittautumisia saadaan vähintään 8. Mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan MyClub-käyttäjätilille kirjattuun sähköpostiin. Seura ei vakuuta lapsia automaattisesti.

Maksaminen

Laskut toimitetaan sähköpostilla ja maksuaikaa on 14 vrk. Lisää maksuaikaa voi tiedustella sähköpostitse (vantaadiving@gmail.com). Pyyntö pitää tehdä ennen kuin lasku erääntyy.

Jos laskua ei ole maksettu ajoissa:

  • 14 päivää eräpäivästä tulee postitse muistutuslasku, joka sisältää muistutusmaksun 5€. Laskun maksuaika on 7 päivää.
  • 14 päivää muistutuslaskun eräpäivästä lasku etenee perintään.

Järjestelmä ei merkitse maksua maksetuksi, jos maksu on maksettu väärällä viitenumerolla tai ilman sitä.


Tiedotus

Kaikki tiedotteet lähetään pääsääntöisesti sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. Tämän takia on todella tärkeää, että kaikki yhteystiedot, ovat oikeat ja ajan tasalla. Vastuu tiedoista on ilmoittautujalla / huoltajalla.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilman lääkärintodistusta

  • viimeistään 7 vuorokautta ennen leirin alkamisajankohtaa 100 % palautuksesta vähennetään 30 € varausmaksu
  • alle 7 vuorokautta ennen alkamispäivää 100 % palautuksesta vähennetään 30 € varausmaksu ja leiriläistä varten tilatut ruokailukulut (10 €/leiripäivä)
  • leirin alkamisen jälkeen ei palautusta

 Lääkärintodistuksella

  • viimeistään 7 vuorokautta ennen leirin alkamisajankohtaa 100 % palautus
  • alle 7 vuorokautta ennen alkamispäivää 100 % palautuksesta vähennetään leiriläistä varten tilatut ruokailukulut (10 €/leiripäivä)
  • leirin alkamisen jälkeen hyvitetään jäljellä olevat päivät, josta vähennetään leiriläistä varten tilatut ruokailukulut (10 €/leiripäivä)