Vantaa Diving ja Intersport Tammisto yhteistyöhön

20.1.2023

Vantaa Diving on allekirjoittanut varustesopimuksen Intersport Tammiston myymälän ja tuotemerkki Puman kanssa. Yhteistyön aloittamista juhlitaan kampanjan merkeissä tulevana viikonloppuna 20.-22.1.2023. 

Viikonloppuna kaikki seuran jäsenet ja muut perheeseen kuuluvat saavat 20 % alennuksen seuraavista tuotteista:

  • vaatteet
  • jalkineet
  • uimatarvikkeet

Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita, pois lukien % alennustuotteet. Seuran jäsenyys kerrotaan kassalla ostosten yhteydessä.

Normaalitilanteessa seurajäsenet saavat yllä mainituista tuotteista 10 % alennuksen vuoden ympäri.

Tänään on myös avattu Intersportin verkkokauppa, josta tilataan seuran virallisia seuratuotteita. Tuotteet tilataan verkosta ja ne toimitetaan postitse lähimpään noutopisteeseen tai ne voi noutaa Intersport Tammiston myymälästä (Voimakuja 2, 01510 Vantaa). Noutamalla säästää toimitusmaksun.

Intersport on luvannut ottaa omaan varastoonsa meidän tärkeimpiä tuotteita, joten toimitusaika voi noudettaessa olla parhaillaan vain 1-2 päivää.

Tästä linkistä suoraan verkkokauppaan.

Kilpahyppääjät ehtivät myös tarvittaessa täydentämään seuravarusteita ennen Kokkolan FinnCupia, joka järjestetään lauantaina 28.1. Myymälässä on esillä mallikappaleet, joita voi tarvittaessa sovittaa. (Huom! Tuotteita on tulossa runsain mitoin Tammiston myymälään, vaikka verkkokauppa alkuun kertoo toimitusajaksi noin 4 viikkoa.)

Viikonloppuna kannattaa mennä tutustumaan Intersport Tammiston myymälän valikoimaan ja hyödyntämään kivaa jäsenetuamme.