Leirin sisältö

Kesän uimahyppyleirejä järjestetään Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleissa. Tikkurilassa on leirejä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla (viikot 23 & 24). Myyrmäessä leirejä on neljän viikon ajan (viikot 23-26).

Leiripäivän kesto on klo 8.30-16.00. Ohjattu aika on klo 9-15 välillä. Leiri on suunnattu kaikille 2007-2012 syntyneille lapsille. Turvallisuuden vuoksi osallistujilta vaaditaan noin 25 metrin uimataito ja uskallusta olla syvässä hyppyaltaassa. Aikaisempaa uimahyppykokemusta ei tarvitse olla. 

Leirin hintaan sisältyy lounas, välipala, leiripaita sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Lisäksi jokaisella leiriviikolla vietetään yksi leiripäivä Vantaa SuperParkissa. Puiston lippu ja lounas kuuluvat leirin hintaan. Leiriläinen maksaa itse bussimatkat.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Leiri järjestetään, jos minimi osallistujamäärä täyttyy (8 lasta). Leirille on hyvä ottaa mukaan seuraavat varusteet: uikkarit, pyyhe, pefletti, jumppa-asu, juomapullo ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet.

Lapset otetaan leiripäivinä vastaan uimahallin aulassa.

Leiripäivät sisältävät uimahyppyjä, sisä- ja ulkoleikkejä, akrobatiaa ja pelaamista.