Uusia jäseniä kaivataan seuran johtokuntaan

11.5.2021

Olisitko sinä kiinnostunut aloittamaan työskentelyn seuramme johtokunnassa?

Toukokuun kevätkokouksessa vapautuu tilaa uusille ajatuksille. Kertakaikkisen hienoa olisi, jos sinulla olisi oman työsi kautta kosketusta esim. markkinointiin, IT- tai digiosaamiseen, henkilöstöhallintoon, tapahtumien järjestämiseen, kuvaamiseen, rakentamiseen tai vaikkapa viestintään. Emme odota, että johtokunnan jäsenenä tulisit meille näitä asioita tekemään oman työsi ohella, vaan kaipaamme lähinnä asiantuntija-apua sparrauksen muodossa.

Mainitsemani osaamistaidot eivät kuitenkaan ole urheilun saralta tuttuja lähtövaatimuksia, vaan jäsenen tärkeimmät ominaisuudet ovat henkilökohtainen innostus ja motivaatio uuden asian äärellä. Johtokunta yhdessä seuran toimihenkilöiden kanssa piirtää suuntaviivat seuran toiminnalle, jotta lasten ja nuorten harrastaminen olisi mahdollisimman mielekästä.

Uudet johtokunnan jäsenet tullaan valitsemaan kevätkokouksessa, joka järjestetään etäyhteydellä tiistaina 25.5. klo 18.00. Laitathan sähköpostiviestin johtokunnan puheenjohtajalle patrik.soderstrom.vantaadiving@gmail.com, jos olet kiinnostunut liittymään seuramme johtokuntaan. Johtokunnan jäsenyys kestää kaksi vuotta.

Toivon teidän harkitsevan osallistumista johtokuntatyöskentelyyn. Suhteellisen pienellä oman ajan panostuksella on mahdollista osallistua lastemme ja nuortemme kannalta merkityksellisiin asioihin.

Lisätietoa saat Patrikilta (patrik.soderstrom.vantaadiving@gmail.com).

Ystävällisin terveisin,

Jouni Timonen
Toiminnanjohtaja