Rekrytointi

päivitetty 29.11.2018

Haemme ohjaajia vauva- ja perheuintiin kevätkaudelle 2019 Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleihin lauantaisin klo 8:00-10:00. Ohjaajalla tulee olla suoritettuna SUH uinninopettajan koulutus sekä SUH vauvauintiohjaajakoulutus.

Hemme uimahyppyohjaajia kevätkaudelle 2019 Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleihin. Odotamme vähintään 18 vuoden ikää. Ohjaajakokemus ja harrastuneisuus uimahypyissä / muissa taitolajeissa on plussaa. Perehdytämme tehtävään.

Hemme akrobatia- ja trampoliinivoimisteluohjaajia kevätkaudelle 2019 Vantaalle. Odotamme vähintään 18 vuoden ikää sekä kokemusta voimistelusta / akrobatiasta. Perehdytämme tehtävään. 

Haluatko tulla mukaan iloiseen seuraan? Täytä allaoleva hakemus tai ole suoraan yhteydessä rekry.vantaadiving@gmail.com

Ohjaajahaku keväälle 2019

Rekrytoimme ohjaajia vauvauintiryhmien, uimahyppyryhmien ja akrobatiatreenien ohjaamiseen. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan ohjaajana seurassamme täytä alla oleva avoin hakemus!

Vauvauinnin ohjaajalla tulee olla Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninopettajan ja vauvauinnin ohjaajan koulutukset. Tarvittaessa seura voi myös kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut ohjaamisesta.

Uimahyppy- akrobatia- ja trampoliiniohjaajamme tunnetaan vastuullisuudesta ja iloisesta asenteesta. Koulutamme kaikki ohjaajat Suomen Uimaliiton uimahyppyohjaaja-koulutuksissa. Eduksi katsotaan urheilutausta mielellään taitolajeista (esim. teline- tai trampoliinivoimistelu, sirkus) - uimahyppykokemusta ei välttämättä tarvita.

Seuramme uimahyppyryhmillä on tarkka opetussuunnitelma harjoitussisältöjen osalta ja harrastajan polku jatkuu alkeisryhmistä tasoille 1-4. Katso ryhmien taitotavoitteet

Koulutamme kaikki ohjaajat, joten ohjaaminen on helppoa aloittaa, vaikka laji olisikin uusi. Tarvittaessa aloitus tapahtuu apuohjaajan roolista startaten, jolloin ohjaamista pääsee harjoittelemaan kokeneemman ohjaajan avustuksella.

Apuohjaajan (alle 18-vuotias) tuntipalkkio alkaen 6,33e/h ja vastuuohjaajan alkaen 9,04e/h. Tuntipalkkiota nostaa koulutus- ja ohjaustausta aina n. 15e/h saakka.

Vauvauinnin ohjaajan tuntipalkkiot  ovat noin 17- 30e/h kokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Vantaa Diving on vastuullinen työnantaja joka maksaa lakisääteiset lomakorvaukset ja muut pakolliset työnanatajamaksut (eläke, tapaturma- ja henkilövakuutukset jne.)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.