Rekrytointi

Vantaa Diving on yksi Suomen suurimmista uimahyppyjen erikoisseuroista. Seuran perustoiminnan laadun takaa osaava ja hyvässä hengessä toimiva työntekijöiden tiimi, johtokunta sekä uimahyppyvalmennukseen erikoistuneet ohjaajat. Seurassa panostetaan erityisen paljon harrastetoiminnan laatuun -  uimahyppyryhmien opetussisällöt perustuvat opetussuunnitelmaan ja ryhmäsuositukset seuraavalle tasolle annetaan taitotavoitteiden saavuttamisen myötä. Laadukkaita alkeis- ja tasoryhmiä on tarjolla kaiken ikäisille harrastajille. Kilpatoimintaan pyrkivillä on mahdollisuus kehittyä omien edellytysten mukaisesti jopa kansainväliselle huipulle saakka. Seuran arvot ovat kasvatuksellisuus, yhteisöllisyys, liikunnallisuus, asiantuntemus ja tavoitteellisuus.

Haemme seuratyöntekijää 50% työsuhteeseen

Haemme seuratyöntekijää alkaen 22.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.5.2019. Työsuhde on osa-aikainen 50%. Koeaika on 3kk.

Seuratyöntekijä hoitaa näkyvyyttä (esim. mainonta, nettisivut), jäsenrekisteriä ja palvelee asiakkaita esimerkiksi sähköposteihin vastaamalla. Seuran jäsenrekisterinä, ilmoittautumis- ja laskutusohjelmana käytetään Hoikaa (entiseltä nimeltään Nepton Jäsentieto) ja ohjelman tunteminen on eduksi. Tärkein tavoite on pitää alkeisryhmien täyttöaste riittävällä tasolla. Tehtäviin kuuluu myös tapahtumajärjestelyä sekä koululaisryhmien ym. ryhmien lajikokeilujen järjestelyä. Seurassa on meneillään kehityshanke voimistelutoiminnan aloittamiseksi ja seuratyöntekijän työpanosta tarvitaan myös tässä asiassa.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Työpäivät ovat vaihtelevia – tarvitset tarkkuutta ja laajakatseisuutta, itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja. Sopiva koulutustausta on esim. merkonomi ja tradenomi. Kokemus yhdistystoiminnasta ja urheiluseuratyöstä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oma tahto hoitaa työt hyvin ja olla valmis oppimaan uutta.

Palkkaus on sopimuksen mukaan riippuen osaamisesta, kokemuksesta ja koulutuksesta. Suuntaa-antavana pidetään Urheilujärjestöjen TES:n vaativuustasoa B ja peruspalkan lisäksi tulee mahdollinen taito-, vastuu- ja kokemusosa. Hakijan tulee esittää perusteltu palkkatoive.

Työaika on joustava ja työ on osittain etätyötä. Työ sisältää jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä edellytetään liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry.vantaadiving@gmail.com mahdollisimman pian, viimeistään 15.10.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdolliset tiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse Sirja Rytkönen 044 9718055 (ti-to klo 11-13)