Rekrytointi


Ohjaajahaku päivitetty 2.4.2019

Kesätyö 2019! Haemme ohjaajia ja apuohjaajia kesän päiväleireille. Työtä on tarjolla Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleilla viikoilla 23-28 ja 31-32 ja työtä hakevan tulee sitoutua vöhintään kahden viikon ajanjaksolle. Työaika on alustavasti ma-pe klo 9.30-15.30. Lisätietoa ja hakuohjeet

Hae kesätöihin Vantaa Divingiin!

Haemme apuohjaajia ja ohjaajia uimahyppyleireille (2 vko / ohjaaja ja 1-3 ohjaajaa / vko)

Aika ja paikka:

  • Ma-pe klo 9-16 välillä
  • Tikkurilan uimahalli viikot 23, 24, 25, 26, 31 ja 32
  • Myyrmäen uimahalli viikot 23, 24, 31 ja 32

Apuohjaajat ja ohjaajat toimivat yhdessä vastuuohjaajan kanssa kouluikäisten päiväleirin ohjaajana. Päiväleirit ovat ma-pe klo 9-16 välillä. Sisältöön kuuluu uimahyppyjä, voimistelua, ruokailu, vapaa-aikaa sekä mahdollisesti ulkoliikuntaa. Ohjaajat suunnittelevat sisällön yhdessä.

Tehtävä vaatii uimahyppyjen tai muun taitolajin harrastuneisuutta, liikunnallisuutta sekä intoa ja halua toimia lasten ohjaajana. Seura edellyttää ohjaajilta ensiaputaidot (esim. EA1) ja sen omaaminen on plussaa. Jos hakija tulee valituksi, eikä hänellä ole EA1:stä, seura sitoutuu tarjoamaan kurssin. Lisäksi eri kielten käytännön osaaminen on plussaa.

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään ma 18.4!

Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita, ajankohta-toiveet
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat
  • kerro lyhyesti itsestäsi ja millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Lisätietoa: Sirja Rytkönen, 0449718055 (parhaiten tavoittaa ma-to 11-14)

Olemme mukana OP:n kampanjassa Kesäduuni OP:n piikkiin

Kampanjan puitteissa meillä on tarjota töitä seitsemälle 15-17v apuohjajalle. Huomioimme kuitenkin kaikenikäiset hakijat.

Kampanjan kesätyöhön valituille järjestetään Kesäduuni OP:n piikkiin tapahtuma torstaina 16.5 klo 16-18 OP Vallilassa (Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki).

Lisätietoa kampanjasta OP:n sivuilla https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin

#kesäduuniOPnpiikkiin

#kesätyö

Syyskausi 2019: Haemme ohjaajjia ja tuuraajia vauva- ja perheuintiin Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleihin lauantaisin klo 8:00-10:00. Ohjaajalla tulee olla suoritettuna SUH uinninopettajan koulutus sekä SUH vauvauintiohjaajakoulutus. Jos sinulla ei ole koulutusta, mutta olet kiinnostunut vauvauinnin ohjaamisesta, ole yhteydessä!

Syyskausi 2019: Haemme uimahyppyohjaajia Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleihin. Odotamme vähintään 18 vuoden ikää. Ohjaajakokemus ja harrastuneisuus uimahypyissä / muissa taitolajeissa on plussaa. Koulutamme ja perehdytämme tehtävään.

Syyskausi 2019: Haemme akrobatia- ja trampoliinivoimisteluohjaajia Vantaalle. Odotamme vähintään 18 vuoden ikää sekä kokemusta voimistelusta / akrobatiasta. Koulutamme ja perehdytämme tehtävään. 

Syyskausi 2019: Haemme lisäksi apuohjaajia. Apuohjaajan ei tarvitse olla 18v.

Haluatko tulla mukaan iloiseen seuraan? Täytä allaoleva hakemus tai ole suoraan yhteydessä rekry.vantaadiving@gmail.com

 

Ohjaajahaku keväälle 2019

Rekrytoimme ohjaajia vauvauintiryhmien, uimahyppyryhmien ja akrobatiatreenien ohjaamiseen. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan ohjaajana seurassamme täytä alla oleva avoin hakemus!

Vauvauinnin ohjaajalla tulee olla Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninopettajan ja vauvauinnin ohjaajan koulutukset. Tarvittaessa seura voi myös kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut ohjaamisesta.

Uimahyppy- akrobatia- ja trampoliiniohjaajamme tunnetaan vastuullisuudesta ja iloisesta asenteesta. Koulutamme kaikki ohjaajat Suomen Uimaliiton uimahyppyohjaaja-koulutuksissa. Eduksi katsotaan urheilutausta mielellään taitolajeista (esim. teline- tai trampoliinivoimistelu, sirkus) - uimahyppykokemusta ei välttämättä tarvita.

Seuramme uimahyppyryhmillä on tarkka opetussuunnitelma harjoitussisältöjen osalta ja harrastajan polku jatkuu alkeisryhmistä tasoille 1-4. Katso ryhmien taitotavoitteet

Koulutamme kaikki ohjaajat, joten ohjaaminen on helppoa aloittaa, vaikka laji olisikin uusi. Tarvittaessa aloitus tapahtuu apuohjaajan roolista startaten, jolloin ohjaamista pääsee harjoittelemaan kokeneemman ohjaajan avustuksella.

Apuohjaajan (alle 18-vuotias) tuntipalkkio alkaen 6,33e/h ja vastuuohjaajan alkaen 9,04e/h. Tuntipalkkiota nostaa koulutus- ja ohjaustausta aina n. 15e/h saakka.

Vauvauinnin ohjaajan tuntipalkkiot  ovat noin 17- 30e/h kokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Vantaa Diving on vastuullinen työnantaja joka maksaa lakisääteiset lomakorvaukset ja muut pakolliset työnanatajamaksut (eläke, tapaturma- ja henkilövakuutukset jne.)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.