Valtakunnallinen harrastusviikko 7.-13.9.2020 

Tikkurilan uimahallissa

Tule viettämään kanssamme valtakunnallista harrastusviikkoa. Järjestämme koko viikon ajan, lauantaita lukuunottamatta, lapsille mahdollisuuksia tulla tutustumaan uimahyppyihin. Tutustumaan pääsee uimahyppyjen alkeisryhmiin, jotka on suunnattu joko 7-10 vuotiaille tai 10-14 vuotiaille lapsille. Lisäksi järjestämme tutustumiskerran perhehyppyihin, johon voi osallistua yksi aikuinen yhden tai kahden lapsen (5-10 v) kanssa. Ryhmiin voi tulla tutustumaan vain ilmoittautumalla etukäteen. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja tutustumiseen löytyvät tältä sivulta.

Kokoontumispaikat harrastusviikon tutustujille:

PaikkaRyhmäKokoontumispaikka ja harjoituksen päättymispaikka

Tikkurila

Alkeisryhmät 7-10 v    &

Alkeisryhmät 10-14 v

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle. 
TikkurilaPerheryhmäKokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle.

HUOM! Lasten ja perheryhmän tutustumisen osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida noin 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5 m) hyppyaltaassa. 

Kaikissa ryhmissä tutustutaan uimahyppyjen perusteisiin turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Mukana tutustumiskerralla pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Myös iloista kokeilumieltä kannattaa ottaa mukaan.

Ohjaajat ottavat osallistujat vastaan aulassa, jonka jälkeen he siirtyvät odottamaan lapsia altaiden puolelle. Lapsilta odotetaan itsenäistä selviytymistä puku- ja pesutiloissa.

Tutustumiset alkavat alkulämmittelyllä, joka järjestetään akrobatia-alueella. Alue sijaitsee uima-altaiden puolella katsomon ylätasanteella. Alkulämmittelyyn pukeudutaan jumppa-asuun. Lämmittelyn jälkeen käydään suihkussa, vaihdetaan uikkarit ja mennään hyppyaltaalle.

Tutustumisiin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Tutustuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu tulee suorittaa uimahallin kassalla. 

Perheryhmäläiset voivat ilmoittaa yhdellä lomakkeella 1 huoltajan + 1-2 lasta kirjoittamalla osallistujien nimet ja syntymäajat lisätietokenttään.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com

Huomioithan, että ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistuskirjettä - lue siis tämän sivun ohjeet tarkasti.

Lomake harrastusviikolle ilmoittautumiseen