Jäsenkirje: lyhyesti viimeisimmistä uutisista

15.7.2014 klo 10:00

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on alkanut tänään. Seura pitää vuoden avausjuhlat 30.8.2014 klo 12.00-18.00. Uuden johtokunnan yhteystiedot on julkaistu. Roosa Kanerva hyppää NMM-kisoissa. Syksystä alkaen järjestetään vauvauintia Havukoskella. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on alkanut

Ilmoittautuminen syksyn uimahyppyryhmiin on alkanut tänään, ja harjoitukset alkavat 11.8.2014. Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Jäsentiedossa. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa tutustua maksusääntöihin ja maksuperusteisiin.

Tänä toimintavuonna ilmoittautua täytyy vain kerran, syksyllä, eikä tarvitse huolehtia jouluna jatkuuko harrastus ensi vuonna ja onko ryhmissä vielä tilaa, vaan valmentajat, ryhmät ja aikataulut pysyvät samoina. 

Vuoden avausjuhla ja vanhempainpiknikki

Lauantaina 30.8.2014 seuramme juhlii uuden toimintavuoden alkua ja järjestää yleisötilaisuuden kaikille halukkaille Tikkurilan Uimahallin ja Urheilutalon puistoissa klo 12.00–18.00. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, ei pelkästään jäsenille. 

Nuorille osallistujille on luvassa leikkejä, kilpailuja ja palkintoja. Vanhemmille järjestetään vanhempainpiknikki klo 12.00 alkaen, jolloin keskustellaan ryhmien toivomuksista tulevalle toimintavuodelle ja seuran kehityksestä parempaan suuntaan. 

Uusi johtokunta ja sen yhteystiedot

Johtokuntavaali pidettiin uudestaan 17.6.2014 (lue uutinen) jäsenten tekemän kirjallisen esityksen johdosta. Uuden johtokunnan puheenjohtaja on Nora Viljaniemi, varapuheenjohtaja Alina Kantola, varsinaisjäsen Tania Piekkanen ja varajäsen Susanna Kuokkanen-Shrestha. Johtokunnan jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä.

Roosa Kanerva osallistuu nuorten MM-kisoihin

Seuramme kilpahyppääjä Roosa Kanerva ylitti nuorten MM-kisojen A-rajan hypätessään Härveli Diving Cup -kilpailussa. Roosa on tällä hetkellä ainoa suomalainen hyppääjä, joka on ylittänyt NMM-valintarajan ja pääsee osallistumaan nuorten MM-kisoihin syyskuussa. Onneksi olkoon Roosa ja tsemppiä kisoihin!

Uimahyppyjen MM-kisat pidetään tänä vuonna Venäjän Penzassa 9.-14.8. Kisojen aikataulut löytyvät FINA:n sivuilta.

Vauvauintia Havukoskella

Syksystä alkaen seuramme järjestää vauvauintia myös Havukosken palvelutalon terapia-altaassa maanantaisin klo 10.00–10.30 ja klo 10.30–11.00. Uinti alkaa 1.9.2014 ja ohjaajana toimii Sirja Rytkönen. Vanhat uimarit pääsevät halutessaan ilmoittautumaan Havukosken uinnille Jäsentiedossa, ja uusien tulokkaiden ilmoittautumisia otetaan vastaan Tikkurilan infotilaisuudessa.

 

Asiakastyytyväisyyskysely

Seuramme on suorittanut asiakastyytyväisyyskyselyn kevätkauden alussa. Yhteenveto kyselyn tuloksista löytyy täältä ja yksityiskohtaiset tulokset on lähetetty jäsenille sähköpostitse tämän jäsenkirjeen liitteenä.

Kiitos kaikille vastanneille osallistumisesta. Toivottavasti nähdään syksyllä!

Liitteet