Tässä ovat ehdokkaat Vantaa Divingin seuraavaan johtokuntaan

11.6.2014

Ehdolle ovat tällä hetkellä asettuneet Nora Viljaniemi, Alina Kantola, Tania Piekkanen ja Susanna Kuokkanen-Shrestha. Muut kiinnostuneet saavat kertoa itsestään kokouksen aikana tai ilmoittaa ehdokkuudestaan sähköpostiosoitteeseen uimahypyt.vantaadiving@gmail.com.

Jos et vielä ole seuran jäsen, pääset äänestämään ilmoittautumalla jäseneksi Jäsentiedossa Jäsenyys (kesä 2014) -ryhmään.

Nora Viljaniemi palasi opiskelijavaihdosta Yhdysvalloista tässä kuussa, ja häntä kiinnostaisi puheenjohtajan, jäsenen tai varajäsenen tehtävä.

Nora on toiminut uimahyppyjen parissa viimeiset viisi vuotta, joista hän toimi hyppääjänä esikilpa- ja kilparyhmässä ensimmäiset kolme vuotta. Nora on valmentanut viimeiset neljä vuotta, ja hänellä on oikeus tuomaroida kansallisissa uimahypykilpailuissa.

Nora vietti lukuvuoden 2013-2014 Amerikassa, jolloin hän on tutustunut uimahyppytoimintaan täysin uudesta näkökulmasta. Hän on varma, että tästä kokemuksesta tulee hänelle tulevaisuudessa hyötyä.

Tämän lisäksi Nora on toiminut Vantaan nuorisovaltuustossa viisi vuotta jäsenen ja kaksi vuotta sihteerin roolissa, jonka ansiosta hänellä on hyvät yhteydet Vantaan kaupunkiin ja tuntemusta järjestötoiminnasta.

Luonteeltaan Nora kertoo olevansa avoin, sosiaalinen ja ahkera. Hänellä on hyvät suhteet seuran sisällä, mikä on hänen mielestään tosi tärkeä piirre puheenjohtajalle.

Alina Kantola olisi kiinnostunut johtokunnan jäsenen tai varajäsenen virasta.  

Alina aloitti uimahyppyjen ohjaamisen muutaman vuoden hyppäämisen jälkeen Vantaan uimareiden uimahyppyjaostossa vuonna 2009 ja siitä lähtien on ollut mukana toiminnassa tauotta.

Alina on ohjannut lähes kaikkia ryhmiä mineistä harrasteryhmään ja tänä keväänä valmensi myös kehitysryhmä 2:ta. Tämän lisäksi Alina valmentaa uimahyppyjä Mäkelänrinteen uintikeskuksen uimahyppykursseilla.

Molemmissa työpaikoissaan Alinan tiedetään olevan tunnollinen, ahkera ja yhteistyökykyinen työntekijä, joka saa aikaan erinomaisia tuloksia. Hän on saanut paljon kiitosta aktiivisuudesta valmennustyössä niin vanhemmilta kuin hyppääjiltäkin. 

Alina uskoo, että hän toisi johtokuntaan arvokasta näkemystä seuran päivittäisen toiminnan kehittämiseksi, kenenkään näkökulmaa unohtamatta. 

Tania Piekkanen olisi kiinnostunut johtokunnan jäsenen tehtävästä.

Tania on toiminut seurassa jo viisi vuotta. Hän aloitti Vantaan Uimareiden valmentajana 2009 ja suoritti työharjoittelun seuran hallinnollisena työntekijänä saman vuoden aikana. Tania oli aktiivisesti mukana perustamassa Vantaa Divingia ja on vienyt seuraa menestyksekkäästi eteenpäin yhdessä työparinsa Sirja Rytkösen kanssa.

Tania on seuran toiminnanjohtaja talouden osalta. Laki määrittelee, että vastuu talouden hoitamisesta kuuluu johtokunnalle, ja olisi tärkeää, että ihminen, joka hoitaa seuran talousasiat olisi johtokunnan jäsen.

Tania on lisäksi ammattivalmentaja. Kokemuksensa perusteella Tania toisi uuteen johtokuntaan jatkuvuutta. Hän kertoo tuntevansa lajin ja seuran historiaa, sekä ymmärtävänsä missä seuran kehitys on tällä hetkellä ja mihin suuntaan seuraa tulisi kehittää. Tania on valmis varmistamaan, että seura jatkaa Suomen suurimpana uimahyppyseurana, joka tarjoaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa kaikille.

Susanna Kuokkanen-Shrestha on kiinnostunut johtokunnan varajäsenen tehtävistä. Hän on osallistunut tuloslakentaan uimahyppykilpailuissa ja on seuran toiminnassa mukana hyppääjän äitinä.

Vaikka seuran ja lajin toiminta on Susannalle uutta, hänellä on 15 vuoden kokemus muusta urheiluseuratoiminnasta. Hän toimii tälläkin hetkellä Elise Järvenpään (rytminen voimistelu) johtokunnan jäsenenä sekä Järvenpään taitoluistelijoiden varajäsenenä.