Vuoden ensimmäinen kisamatka onnistui hienosti!

20.1.2013

Vuoden ensimmäinen Finn Cup toi meille rutkasti kokemusta ja ison kasan mitaleita. Takana vas: Nora, Lotta, Iiris, Karin. Edessä vas: Panu, Daniel, Nea, Sofia, Mari ja Joona (kuvasta puuttuu Ada, Roope ja Ronja).
Vuoden ensimmäinen Finn Cup toi meille rutkasti kokemusta ja ison kasan mitaleita. Takana vas: Nora, Lotta, Iiris, Karin. Edessä vas: Panu, Daniel, Nea, Sofia, Mari ja Joona (kuvasta puuttuu Ada, Roope ja Ronja).

Hyppääjämme onnistuivat hienosti vuoden ensimmäisissä kisoissa Finn Cupissa Joensuussa 19.1.2013.

Lähdimme perjantaina junalla kohti Joensuuta. Muutamalle hyppääjälle kilpailut olivat ensimmäiset ilman vanhempia ja siksi jännitystä oli ilmassa jo junassa. Joensuussa yövyimme ISLO:n tiloissa, jossa söimme myös illalla, sekä aamulla. Daniel ja Panu harrastivat turistikuvausta kuvaamalla kännykkäkameroilla ruokailutilaa ja käytäviä :-)

Aamulla menimme kaupan kautta uimahallille, jossa hyppäsimme reippaan pohjatreenin. Treenin jälkeen kävimme syömässä ja, sitten aloitimmekin jo kisaamaan. Vaikka hyppääjiä olikin vähän ja kilpailut pienet oli yritys vähintään kymmenen. Vuoden ensimmäisissä kilpailuissa haluttiin onnistua! Harjoitus palkittiin kymmenellä mitalilla.

Taso 1 alle 9-vuotiaiden sarjassa Roope Rundgren sijottui ensimmäiseksi pisteillä 81,10, Daniel Kabonen toiseksi pisteillä 68,15 ja Ada Hagelin kolmanneksi pisteillä 59,50. Taso 2 alle 11-vuotiaiden sarjasa Ronja Rundgren voitti pisteillä 117,45, Sofia Sihvonen sijoittui toiseksi pisteillä 102,05 ja Panu Syväluoma kolmanneksi pisteillä 91,70. Taso 2 yleisessä Lotta Kantanen otti hopeaa pisteillä 112,40 ja Nea Immonen pronssia pisteillä 107,40. Tiukassa kilpailussa Joona Heinonen sijoittui seitsemänneksi pisteillä 99,35. Joonalle ja Nealle kilpailu oli ensimmäinen tasolla kaksi. Tasolla 3 Iiris Mustonen sijoittui ensimmäiseksi pistein 181,25 ja Mari Mäkelä toiseksi pistein 164,95. Valmentajat Karin ja Nora olivat tyytyväisiä suorituksiin. Hyvä hyppääjät!

Junamatka takaisin Vantaalle meni hedelmien ja lepäilyn parissa.

Tulokset

Kiitos vielä kaikille mukavasta kilpailu reissusta :-)

 

FinnCup 1 Joensuu 18.-19.1.2013, Kisareportterina Nora Viljaniemi