Hinnat ja ilmoittautumisen säännöt

Luethan maksamisen ja ilmoittautumisen säännöt ennen kuin vahvistat osallistumisesi uintiin. Vauvauimareita ei ole vakuutettu seuran puolesta.

 

Kuukausimaksut muodostuvat riippuen kertamäärästä ja lomista seuraavasti

Perhe- ja vauvauintimaksut

Ryhmät

Laskennallinen kertamaksu

Kertamäärä viikossa

Vauvauinti                               

19,50€

1 puolentunnin uinti

Perheuinti, ensimmäinen vauva

19,50€

1 puolentunnin uinti

Perheuinti, sisarus

5,00€

1 puolentunnin uinti

 

Vauvauinnin ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt
 

Toimintakaudet

 1. Vauva- ja perheuinti on jaettu kahteen kauteen. Pääsääntöisesti syyskausi on syys-joulukuu ja kevätkausi tammi-toukokuu.
    

Vauva- ja perheuintiin ilmoittaudutaan jäsenrekisteriohjelman kautta. Ennen kauden alkua seura järjestää infotilaisuden, johon osallistuminen on seuran uusille vauvauintijäsenille uintien aloittamisen edellytys. Infotilaisuus on pakollinen, vaikka vauvauintia olisi jo aiemmin harrastanut jonkin toisen tahon järjestämänä. Infotilaisuus kestää noin tunnin ja siinä käydään kaikki olennainen vauvauintiin liittyvä tieto. Päätös aloitusajankohdasta tehdään infotilaisuudessa, jonka jälkeen ilmoittautuminen on SITOVA.


Rekisteröityminen Jäsentieto-ohjelmaan

 1. Jäsenrekisteriohjelmaan ilmoitetaan aina ensin vähintään toisen huoltajan tiedot, ja sen jälkeen lapsi/lapset lisätään huoltajan alikäyttäjiksi. Olennaista on, että molempien rekisteröityminen löytyy ohjelmasta ennen ilmoittautumista ja tarvittaessa  ali- ja ylikäyttäjän asetuksiin voi pyytää apua toimistolta.

  Kokeilukerrat, ilmoittautumisen sitovuus ja lopettamisilmoitus
   
 2. Jos ensimmäisen uintikerran jälkeen perhe päättää, ettei halua jatkaa uinteja, tulee siitä ilmoittaa sähköpostiin vantaadiving@gmail.com viimeistään uintikerran jälkeisenä tiistaina.
   
 3. Ilmoittautumisen yhteydessä perhe maksaa varausmaksun 19,50€, joka vähennetään ensimmäisestä laskusta. Jos perhe päättää lopettaa ensimmäisen kerran jälkeen tai peruu ilmoittautumisen ennen sitä, varausmaksua ei palauteta.
   
 4. Ilmoittautuminen tapahtuu kerralla koko toimintavuodeksi (syyskaudesta kevätkauteen, tai ilmoittauduttaessa keväällä vain kevätkaudeksi). Jos syyskauden jälkeen ei kuitenkaan halua jatkaa, voi ryhmäpaikasta luopua tekemällä lopettamisilmoituksen jäsentiedossa 1.12. mennessä. Mikäli lopettamisilmoitusta ei ole tehty 1.12 mennessä, paikka ryhmässä säilyy kevätkaudelle ja laskutus jatkuu kevätkauden loppuun.

  Vauvauintimaksu sisältää urheiluseuran jäsenyyden
   
 5. Vauva- ja perheuinneissa jäsenmaksu sisältyy harjoitusmaksuihin sen kauden osalta jolloin lapsi on ilmoittautuneena mukaan toimintaan (syksy / kevät). Jäsenyys sisältää äänioikeuden. Lisätietoja jäsenyydestä seuran sivuilta.

  Sairastuminen, lääkärintodistus ja hyvitykset
   
 6. Ilmoittautumisen saa perua lääkärintodistusta vastaan kokonaan, jos lääkärintodistuksesta käy ilmi, että tauko uinnista tulee olla yli 3kk. Hyvityksen maksusta saa lääkäritodistusta vastaan, jos vauva sairastuu yli kahden viikon ajaksi. Tässä tapauksessa omavastuuaika on 2 viikkoa ja sairauden ensimmäisiä kahta viikkoa ei korvata. Jos altaalla tapahtuu "kakkavahinko", kaikki päivän loput uinnit perutaan eikä niitä korvata.

  Tiedotus
   
 7. Tiedotteet lähetään pääsääntöisesti sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. On todella tärkeää, että kaikki yhteystiedot, jotka ovat jäsentiedossa, ovat oikeat ja ajan tasalla. Vastuu tiedoista on ilmoittautujalla / huoltajalla.

  Vakuutukset
   
 8. Vauvauintiryhmien osallistujalla tulee olla voimassaoleva vakuutus. Perheet ovat itse vastuussa vakuutuksen voimassaolosta.

  Laskutus
   
 9. Laskut lähetetään kuukausittain sähköpostitse. Laskennallinen kertamaksu on 19,50€ ja perheuinneissa sisarusryhmään ilmoittautuneen toisen lapsen kertamaksu 5,00€. Laskut tulevat sähköpostilla siihen osoitteeseen, jonka asiakas on ilmoittanut Jäsentietoon.