Uimahyppyleirit

Hyppyjen täyteistä lomaa!
 

Järjestämme uimahyppyleirejä aina koulujen loma-aikoina (syysloma, joulu, uusivuosi, talviloma, pääsiäinen, kesäloma) - päiväleirit klo 10-15


Leirille voivat osallistua 7-17-vuotiaat aloittelijat ja jo toiminnassa mukana olevat harrastajat. Leiripäivään sisältyy kaksi harjoitusta, joiden välissä on ruokatauko. Leirille voi osallistua kaikkina päivinä tai niin monena kuin haluaa. Altaalla harjoitellaan uimahyppyjen perusteita monipuolisesti altaan reunalta, ponnahduslaudoilta ja kerroksilta. Harjoitteluun kuuluu myös lämmittely- ja akrobatiaosuus eli ns. "kuivaharjoittelu" matoilla. 

Varusteet

Mukaan tarvitaan kuivaharjoitteluvarusteet (kevyt sisäliikunta-asu esim. shortsit ja t-paita), juomapullo, uima-asu sekä pyyhe ja pesuvälineet. Altaalla pojilla on oltava uimahousut, sillä uimahallin säännöt kieltävät uimashortsit.

Pääsyvaatimus

Leirin pääsyvaatimuksena on noin 25 metrin uimataito, sukeltaminen ja rohkeus liikkua syvässä hyppyaltaassa (syvyys 4,5 metriä).

Kuva: Peter Weissenberg

Hinnat
 

Uudet harrastajat maksavat leirimaksun lisäksi meneillään olevan kauden jäsenmaksun. Uimahallin sisäänpääsymaksu tai vakuutus ei kuulu leiripäivien hintaan. Jotta leiri järjestetään, tarvitaan vähintään 4 osallistujaa / päivä.
 
Syksyn/kevään jäsenmaksu 10€ Kesän jäsenmaksu 5 € maksetaan kauden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä
Leirimaksut (ks. alla) sis. opetus ja ruokailut. Kilparyhmäläiset maksavat vain "omakustannehinnan" eli ruokailut (10 €/päivä). Kehitysryhmäläiset maksavat normaalin leirihinnan.
Uimahallin sisäänpääsymaksu uimahallin kertamaksu (2,60 €), kausikortti tai Blue Card
Vakuutus Oma vakuutus tai vesipeto-vakuutus 7 € (kausi 1.9.2017-31.8.2018)

 

Leirit (opetus ja ruokailut)

5 päivää 150 €
4 päivää 140 €
3 päivää 105 €
2 päivää 70 €
1 päivä 35 €


 

Ruokailut

Lounas sisältyy leirin hintaan. Lämmin lounas saadaan tilattua, jos leirille osallistuu vähintään 10 hyppääjää, muussa tapauksessa ohjaaja hankkii osallistujille eväät.

 

Tutustuthan ennen ilmoittautumista leirien maksuperusteisiin!

Ilmoittautumiset kauden 2017-2018 leireille:

 Nykyiset harrastajat
= aiempi rekisteröityminen
jäsentieto-ohjelmaan
 

Joululeiri 27.-30.12., Tikkurila

Nykyiset harrastajat

Uudet harrastajat

Uuden vuoden leiri 2.-5.1., Tikkurila

Nykyiset harrastajat

Uudet harrastajat

Talvilomaleiri 19.-23.2., Tikkurila

Nykyiset harrastajat

Uudet harrastajat

Pääsiäisleiri 30.3.-1.4., Tikkurila

Nykyiset harrastajat

Uudet harrastajat