Uimahyppyleirit

Hyppyjen täyteistä lomaa!
 

Järjestämme uimahyppyleirejä aina koulujen loma-aikoina (syysloma, joulu, uusivuosi, talviloma, pääsiäinen, kesäloma) - päiväleirit klo 10-15


Leirille voivat osallistua 7-17-vuotiaat aloittelijat ja jo toiminnassa mukana olevat harrastajat. Leiripäivään sisältyy kaksi harjoitusta, joiden välissä on ruokatauko. Leirille voi osallistua kaikkina päivinä tai niin monena kuin haluaa. Altaalla harjoitellaan uimahyppyjen perusteita monipuolisesti altaan reunalta, ponnahduslaudoilta ja kerroksilta. Harjoitteluun kuuluu myös lämmittely- ja akrobatiaosuus eli ns. "kuivaharjoittelu" matoilla. 

Varusteet

Mukaan tarvitaan kuivaharjoitteluvarusteet (kevyt sisäliikunta-asu esim. shortsit ja t-paita), juomapullo, uima-asu sekä pyyhe ja pesuvälineet. Altaalla pojilla on oltava uimahousut, sillä uimahallin säännöt kieltävät uimashortsit.

Pääsyvaatimus

Leirin pääsyvaatimuksena on noin 25 metrin uimataito, sukeltaminen ja rohkeus liikkua syvässä hyppyaltaassa (syvyys 4,5 metriä).

Kuva: Peter Weissenberg

Hinnat
 

Uudet harrastajat maksavat leirimaksun lisäksi meneillään olevan kauden jäsenmaksun. Uimahallin sisäänpääsymaksu tai vakuutus ei kuulu leiripäivien hintaan. Jotta leiri järjestetään, tarvitaan vähintään 4 osallistujaa / päivä.
 
Syksyn/kevään jäsenmaksu 10€ Kesän jäsenmaksu 5 € maksetaan kauden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä
Leirimaksut (ks. alla) sis. opetus ja ruokailut.
Uimahallin sisäänpääsymaksu uimahallin kertamaksu (2,60 €), kausikortti tai Blue Card
Vakuutus Oma vakuutus tai vesipeto-vakuutus 7 € (kausi 1.9.2018-31.8.2019)

 

Leirit (opetus ja ruokailut)

5 päivää 163,00 €
4 päivää 157,20 €
3 päivää 117,90 €
2 päivää 78,60 €
1 päivä 39,30 €


 

Ruokailut

Lounas sisältyy leirin hintaan. Lämmin lounas saadaan tilattua, jos leirille osallistuu vähintään 10 hyppääjää, muussa tapauksessa ohjaaja hankkii osallistujille eväät.

 

Tutustuthan ennen ilmoittautumista leirien maksuperusteisiin!