Perhehyppyryhmä

Perhehyppyryhmä on uimahyppyharjoitus, jossa 4-10-vuotias lapsi ja vanhempi tai muu huoltaja tai aikuinen pääsevät yhdessä kokeilemaan ja harjoittelemaan uimahyppyjä sekä nauttimaan monipuolisesta liikunnan riemusta.

Harjoitusten sisältö ja pääsyvaatimukset


Harjoitukseen sisältyy sekä kuivaharjoittelua voimistelumatoilla ja -välineillä että vesiharjoittelua altaalla. Osallistuvien lasten tulee omata riittävä uimataito niin, että he uskaltavat harjoitella syvässä hyppyaltaassa ja pääsevät itse pinnalle hypyn jälkeen ja siitä uiden altaanreunalle. Harjoitteluun sisältyy paljon leikinomaisuutta muodostuvien ikäryhmien mukaisesti.

Yhden aikuisen kanssa harjoitukseen voi osallistua maksimissaan kaksi lasta (yksi lapsi ja lisäksi yksi sisarus). Ryhmään ilmoittauduttaessa perheen lapset rekisteröidään ja ilmoitetaan Jäsentietojärjestelmässä erikseen: ensimmäinen harjoitukseen osallistuva lapsi Perhehyppyryhmään ja mahdollinen sisarus Perhehyppyryhmän sisarusryhmään (sis. erillinen maksu). Molemmat lapset maksavat seuran jäsenmaksun. Huoltajaa ei ilmoittaudu ryhmään erikseen.

Tervetuloa uimahyppyharjoituksiin aikuisen ja lasten voimin!

Kevään 2019 ryhmät, Myyrmäessä:

  • Lauantaisin 12.30-13.30 (valmentaja Safira)

Kevään 2019 ryhmät, Tikkurilassa:

  • Lauantaisin 12.30-13.30 (valmentaja ilmoitetaan myöhemmin)

Hinta:
ensimmäinen lapsi 183,50€ + kevään jäsenmaksu 10€
sisarus 84,50€ + kevään jäsenmaksu 10€
* jos aloittaa kesken kauden, laskemme hinnan aloituspäivämäärän perusteella.

Kevätkausi: 11.1.-26.5.2019 (minimi harjoitusmäärä on 11 kertaa)

Ilmoittautuminen jäsentieto-ohjelman kautta

PDF-tiedostoPerhehyppyryhmien tiedote 2019.pdf (81 kB)
päivitetty 17.1.2019