Lajikokeilut - tule testaamaan

Tervetuloa kokeilemaan uimahyppyjä uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla! Lajikokeilut järjestetetään Tikkurilan- ja Myyrmäen uimahalleissa.

Huomioithan että lajikokeiluista ei lähetetä erillistä kirjettä osallistujille vahvistuksen jälkeen - lue siis tämän sivun ohjeet tarkasti.

Kokoontumispaikat uimahyppyjen lajikokeiluun tulijoille:

Paikka

Ryhmä

Kokoontumispaikka ja harjoituksen päättyminpaikka

Tikkurila

Myyrmäki

Minit ja Uimataidottomat minit (4-6v)

Kilpa F (5-7v)

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Lapset tuodaan kokeilun jälkeen takaisin aulaan.

Tikkurila

Myyrmäki

Alkeet pienet (7-10v)

Alkeet isot (10-14v)

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.

Tikkurila

Myyrmäki

Perheryhmä ja TemppuryhmäKokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.

TIkkurila

Myyrmäki

Nuoret (n 14-18v)

Kokoontuminen on Myyrmäessä hyppyaltaalla, Tikkurilassa uimahallin katsomossa, varustuksena t-paita ja shortsit tms. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.

Tikkurila

Aikuiset

Kokoontuminen on katsomossa, varustuksena t-paita ja shortsit tms. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.


Lajikokeilun kulku ja pääsyvaatimukset uimahyppyryhmissä:
Ensin on lämmittely, johon varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Tämän osuuden jälkeen käydään vaihtamassa uima-asut ja siirrytään altaille.

HUOM! Lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmien lajikokeiluun osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida vähintään 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5m) hyppyaltaassa. Minien lajikokeilussa vaatimuksena on sujuva liikkuminen syvässä vedessä, uskallus sukeltaa sekä vähintään 10 m:n alkeisuintitaito. Uimataidottomien minien lajikokeilun allasosuus pidetään opetusaltaassa, eikä uimataitovaatimusta ole - sukeltaa kuitenkin pitää osata.

Kaikissa ryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Voit ilmoittautua lajikokeiluihin alla olevalla lomakkeella. Lajikokeiluun osallistuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu (poikkeus alle 7v. minit) tulee suorittaa uimahallin kassalla. Huomioithan että osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Mukana tulee olla uintivarusteiden lisäksi t-paita ja shortsit tms. verryttelyasu, myös juomapullo iloista kokeilumieltä kannattaa ottaa mukaan.

Katso lajikokeiluiden kokoontumispaikat yläpuolelta. Ennen lajikokeilun alkua osallistujan tulee olla maksanut uimahallin sisäänpääsymaksu kassalle.

Minien lajikokeilussa ohjaaja hakee osallistujat aulasta, tulee mukaan pukutiloihin ja myös palauttaa lapset lajikokeilun jälkeen takaisin uimahallin aulaan.
Muissa ryhmissä edellytämme itsenäistä selviytymistä puku- ja suihkutiloissa, eli ohjaaja ei tule mukaan, vaan odottaa lapsia harjoituspaikalla hallin puolella.

Uimahyppykokeilut alkavat verryttelyllä, johon tarvitaan varusteiksi shortsit ja t-paita tms. Verryttely pidetään ryhmästä riippuen joko altaan reunalla tai peilisalissa / kabinetissa ja ohjaaja neuvoo tarkemmin.

Lajikokeilu loppuu ryhmissä (poikkeuksena minit) altaan reunalle, josta osallistujat siirtyvät itsenäisesti suihku- ja pukeutumistiloihin.

Perheryhmäläiset voivat ilmoittaa yhdellä lomakkeella 1 huoltajan + 1-2 lasta kirjoittamalla osallistujien nimet ja syntymäajat lisätietokenttään.


Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com