Lajikokeilut - tule testaamaan

Tervetuloa kokeilemaan uimahyppyjä ja akrobatiaa
uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla!
Jos haluat tulla kokeilemaan ennen kun ilmoittaudut, ottakaa yhteyttä vantaadiving@gmail.com

 

Kevätkauden aloitus on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan uimahyppyjä uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla (alle 7-vuotiaat halliin ilmaiseksi)! Lajikokeiluja järjestetetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahallissa. Kaikki ryhmät ovat tramppaharjoituksia lukuunottamatta alkeisryhmiä.

Huomioithan että lajikokeiluista ei lähetetä erillistä kirjettä osallistujille vahvistuksen jälkeen vaan osallistuja voi tulla paikan päälle alasivun ohjeistuksien mukaan.

Kokoontumispaikat lajikokeiluun tulijoille:

Paikka

Ryhmä

Kokoontumispaikka ja varustus

TikkurilaAlkeisryhmät, akrobatia- ja trampparyhmät

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Pukuhuoneiden kautta siirrytään katsomon yläosaan t-paita ja shortit tms. päällä ja juomapullo mukana. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.

TikkurilaAikuisetKokoontuminen on katsomon yläosassa, jonne saavutaan pukuhuoneiden kautta ja varustuksena t-paita ja shortsit tms. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.
Tikkurila 4-6v. "minit"Kokoontuminen on aulassa. Minit tuodaan kokeilun jälkeen takaisin aulaan.
MyyrmäkiAlkeisryhmät ja AkrobatiaKokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla/peilisalissa

 

Lajikokeilun kulku ja pääsyvaatimukset

Uimahyppyryhmissä.
Ensin on lämmittely, johon varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Tämän osuuden jälkeen käydään vaihtamassa uima-asut ja siirrytään altaille.

HUOM! Lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmien lajikokeiluun osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida noin 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5m) hyppyaltaassa. Minien lajikokeilussa uimataitovaatimus on sujuva liikkuminen syvässä vedessä, uskallus sukeltaa sekä vähintään 10 m:n alkeisuintitaito. Uimataidottomien minien lajikokeilun allasosuus pidetään opetusaltaassa, eikä uimataitovaatimusta ole - sukeltaa kuitenkin pitää osata.

Kaikissa ryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Akrobatia ja trampparyhmissä.
Varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Tässä ryhmissä lapset eivät mene altaille.
Akrobatia ja trampparyhmissä ei ole pääsyvaatimusta.

Voit ilmoittautua lajikokeiluihin alla olevalla lomakkeella. Lajikokeiluun osallistuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu (poikkeus alle 7v. minit) tulee suorittaa uimahallin kassalla. Huomioithan että osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Katso lajikokeiluiden kokoontumispaikat yläpuolelta. Ennen lajikokeilun alkua osallistujan tulee olla maksanut uimahallin sisäänpääsymaksu kassalle.

Minien lajikokeilussa ohjaaja hakee osallistujat aulasta, tulee mukaan pukutiloihin ja myös palauttaa lapset lajikokeilun jälkeen takaisin uimahallin aulaan.
Muissa ryhmissä edellytämme itsenäistä selviytymistä puku- ja suihkutiloissa, eli ohjaaja ei tule mukaan, vaan odottaa lapsia harjoituspaikalla hallin puolella.

Lajikokeilu loppuu ryhmissä (poikkeuksena minit) altaan reunalle, josta osallistujat siirtyvät itsenäisesti suihku- ja pukeutumistiloihin.


Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com