Lajikokeilut - tule testaamaan

                  Seuraavat lajikokeilut järjestetään tammikuussa 2018.                              -Tervetuloa kokeilemaan uimahyppyjä
uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla!

 

Kevätkauden aloitus on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan uimahyppyjä uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla (alle 7-vuotiaat halliin ilmaiseksi)! Lajikokeiluja järjestetetään sekä Tikkurilassa että Myyrmäessä. Kaikki ryhmät ovat akrobatia- ja volttitreeniä lukuunottamatta alkeisryhmiä. Pääsyvaatimus on 25m uimataito.

Tarkempi aikataulu sekä ilmoittautumislomake tammikuun 2018 lajikokeiluihin tullaan julkaisemaan tällä sivustolla loppuvuodesta 2017.

Huomioithan että lajikokeiluista ei lähetetä erillistä kirjettä osallistujille vahvistuksen jälkeen vaan osallistuja voi tulla paikan päälle alasivun ohjeistuksien mukaan.

Kokoontumispaikat lajikokeiluun tulijoille:

 

Paikka

Ryhmä

Kokoontumispaikka ja varustus

Tikkurilaalkeisryhmissä ja oheistreeneissä

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Pukuhuomeiden kautta siirrytään katsomon yläosaan t-paita ja shortit tms. päällä ja juomapullo mukana. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.

TikkurilaaikuisetKokoontuminen on katsomon yläosassa, jonne saavutaan pukuhuoneiden kautta ja varustuksena t-paita ja shortsit tms. Kokeilu päättyy hyppyaltaalla.
Tikkurila 4-6v. "minit"Kokoontuminen on aulassa. Minit tuodaan kokeilun jälkeen takaisin aulaan.
MyyrmäkialkeisryhmissäAloitus hyppyaltaan reunalla, t-paita ja shortit ym. päällä ja juomapullo mukana

 

Lajikokeilun kulku ja pääsyvaatimukset

Ensin on lämmittely, johon varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Tämän osuuden jälkeen käydään vaihtamassa uima-asut ja siirrytään altaille.

HUOM! Lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmien lajikokeiluun osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida noin 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5m) hyppyaltaassa. Minien lajikokeilussa uimataitovaatimus on sujuva liikkuminen syvässä vedessä, uskallus sukeltaa sekä vähintään 10 m:n alkeisuintitaito. Uimataidottomien minien lajikokeilun allasosuus pidetään opetusaltaassa, eikä uimataitovaatimusta ole - sukeltaa kuitenkin pitää osata.

Kaikissa ryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Voit ilmoittautua lajikokeiluihin alla olevalla lomakkeella (huom! lomake tammikuun 2018 lajikokeiluihin avataan loppuvuodesta 2017). Lajikokeiluun osallistuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu (poikkeus alle 7v. minit ja ip-kerhot) tulee suorittaa uimahallin kassalla. Huomioithan että osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Katso lajikokeiluiden kokoontumispaikat yläpuolelta. Ennen lajikokeilun alkua osallistujan tulee olla maksanut uimahallin sisäänpääsymaksu kassalle ja vaihtanut pukuhuoneessa esim. t-paidan ja shortsit päälle (poikkeus ip-kerho ja minit). Uimapuvut vaihdetaan päälle vasta alkulämmittelyosion jälkeen.

Minien lajikokeilussa ohjaaja hakee osallistujat aulasta, tulee mukaan pukutiloihin ja myös palauttaa lapset lajikokeilun jälkeen takaisin uimahallin aulaan. Muissa ryhmissä edellytämme itsenäistä selviytymistä puku- ja suihkutiloissa, eli ohjaaja ei tule mukaan, vaan odottaa lapsia harjoituspaikalla hallin puolella. Lajikokeilu loppuu ryhmissä (poikkeuksena minit) altaan reunalle, josta osallistujat siirtyvät itsenäisesti suihku- ja pukeutumistiloihin.


Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com