Ystävänviikko

Ystävänpäivän kunniaksi Vantaa Diving järjestää ystävänviikon!
 

Ystävänviikko pidetään viikolla 7. Silloin jokainen seuran harrastaja saa kutsua kaverin tiettyyn harjoitukseen.
Harrastajat saavat kutsukortin viikolla 5. Jos jostain syystä ette saaneet korttia, ottakaa yhteyttä sähköpostilla vantaadiving@gmail.com ja lähetämme teille kutsun, joka voitte tulostaa ja antaa kaverille.

Jokainen saa kutsua vain yhden kaverin.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Ota kutsukortti mukaan harjoitukseen ja anna se ohjaajalle!

Tarkista kokoontumispaikat!

Paikka

Ryhmä

Kokoontumispaikka ja varustus

TikkurilaKaikki ryhmät paitsi minit

Kokoontuminen on katsomon yläosassa, jonne saavutaan pukuhuoneiden kautta ja varustuksena t-paita ja shortsit tms.

Tikkurila 4-6v. "minit"Kokoontuminen on aulassa. Minit tuodaan harjoituksen jälkeen takaisin aulaan.
MyyrmäkiUimahypytKokoontuminen on hyppyaltaan reunalla, jonne saavutaan pukuhuoneiden kautta ja varustuksena t-paita ja shortsit tms.
MyyrmäkiAkrobatiaKokoontuminen on peilisalin edessä


Ennen harjoituksen alkua ystävänviikon osallistujan tulee olla maksanut uimahallin sisäänpääsymaksu kassalle.

Minien ystävänviikon harjoituksessa ohjaaja hakee osallistujat aulasta, on mukana puku- ja pesutiloissa ja tuo lapset takaisin uimahallin aulaan.
Muissa ryhmissä edellytämme itsenäistä selviytymistä puku- ja suihkutiloissa, eli ohjaaja ei tule mukaan, vaan odottaa lapsia harjoituspaikalla hallin puolella.

Harjoitus loppuu  altaalla (poikkeuksena minit), josta osallistujat siirtyvät itsenäisesti suihku- ja pukeutumistiloihin.

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Ystävänviikon harjoituksien kulku ja pääsyvaatimukset


Uimahyppyryhmissä:
Ensin on lämmittely, johon varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Tämän osuuden jälkeen käydään vaihtamassa uima-asut ja siirrytään altaille.

HUOM! Lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmien osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida noin 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5m) hyppyaltaassa. Minien ryhmissä uimataitovaatimus on sujuva liikkuminen syvässä vedessä, uskallus sukeltaa sekä vähintään 10 m:n alkeisuintitaito. Uimataidottomien minien ryhmissä allasosuus pidetään opetusaltaassa, eikä uimataitovaatimusta ole - sukeltaa kuitenkin pitää osata.

Kaikissa ryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Akrobatia ja trampparyhmissä:
Varusteiksi esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Näissä ryhmissä lapset eivät mene altaille.
Akrobatia ja trampparyhmissä ei ole pääsyvaatimusta.

Jos sait kaverilta ystävänviikon kutsun, sinun tulee ilmoittautua harjoituksiin alla olevalla lomakkeella. Ystävänviikon harjoituksiin osallistuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu (poikkeus alle 7v. minit) tulee suorittaa uimahallin kassalla. Huomioithan että osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Harjoituksen loputtua tulee jokaisen poistua harjoituspaikalta. Ohjaajat eivät voi antaa lapsille lupaa jäädä altaille harjoituksen jälkeen.