Esikilpa- ja pienten kilparyhmän testipäivät

Etsimme liikunnallisesti taitavia ja innokkaita 2009-2014 syntyneitä tyttöjä ja poikia esikilpa- ja pienten kilparyhmiin!

Onko lapsesi rohkea ja innokas? Onko hän myös aina valmis kokeilemaan ja oppimaan uutta? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saattaa lapsesi olla juuri sopiva tyyppi aloittamaan uimahyppyjen kilpaharrastuksen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi haluamme uusien kilparyhmäläisten osaavan jo sukeltaa pääedellä syvässä altaassa. Alla mainittujen testikertojen jälkeen ryhmän valmentajat arvioivat lapsen kehityspotentiaalia sekä kuivalla että altaalla. 

Esikilparyhmä (Kilpa F) ja pienten Kilparyhmä (Kilpa Eb) ovat osa Vantaa Divingin kilpavalmennustoimintaa. Kilpa F-ryhmä harjoittelee kolmesti viikossa ja KIlpa Eb harjoittelee neljä kertaa viikossa. Lisää tietoa kilpavalmennusryhmistä löytyy täältä.

Mikäli kiinnostuitte, ilmoittautukaa rohkeasti testipäiviin!

Esikilparyhmä (2012-2014 syntyneet) - Kilpa F
Ryhmä kokontuu aulassa ja harjoitus päättyy aulassa.

Pienten kilparyhmä (2009-2011 syntyneet) - Kilpa Eb
Ryhmä kokontuu katsomossa kuivaharjoittelualueen vieressä ja harjoitus päätyy altaalla.

Mukana harjoituksissa tulee olla tavanomaiset uimahyppyvarusteet: uima-asu, sisäliikuntavaatteet (esim. shortsit ja t-paita), pyyhe, juomapullo, sekä tietenkin innostus ja oppimisen ilo!
Yli 7-vuotiaiden on maksettava uimahallin sisäänpääsymaksu.

Lisätietoja:
annika.palokangas.vantaadiving@gmail.com - esikilparyhmä (2012-2014 syntyneet)
alisa.saarikangas.vantaadiving@gmail.com - pienten kilparyhmä (2009-2011 syntyneet)