Aloita harrastus

Uimahypyt - jännittävä harrastus kaikenikäisille

Seuralla on alkeisryhmiä kaiken ikäisille, joten harrastamisen voi aloittaa milloin tahansa. Perheen pienimmille on tarjolla myös vauva- ja perheuintiryhmiä.

Ilmaiset lajikokeilut

Uimahyppyryhmät ja aikataulut

Harjoitusmaksut

Uimahyppyleirit - myös aloittelijoille!

Näin ilmoittaudut mukaan:

1. rekisteröidy/kirjaudu ilmoittautumisohjelmaan (alle 18v. huoltaja rekisteröityy ensin ja lisää sen jälkeen lapsen alikäyttäjäkseen)
2. valitse ryhmä (alle 18v-vuotiaat alikäyttäjän profiilissa)
3. lue ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt ennen ilmoittautumisen vahvistamista
4. Tervetuloa mukaan!

Uimahyppyjä voi harrastaa itselleen sopivalla tavalla ja omien tavoitteidensa mukaan.  Harrastus tarjoaa elämyksiä, taitoja, itsensä voittamista ja uusia tuttavuuksia hyvässä seurassa!

Ryhmä toteutuu, kun harrastajia on vähintään neljä. Jos ilmoittautuneita/osallistujia on vähemmän, ryhmiä yhdistetään kauden alussa.

Seuran toiminnasta ja uimahypyistä lyhyesti

Vantaa Diving on uimahyppyjen erikoisseura. Toiminnan painopiste on laadukkaassa harrastetoiminnassa sekä huippu-urheilussa. Uimahyppyjen opetusryhmissä edetään tasolta toiselle sen jälkeen kun hyppääjä on saavuttanut kyseisen tason osaamistavoitteet.

Kaikki uudet harrastajat aloittavat aina mineistä (alle 7-vuotiaat) tai alkeiryhmistä (yli 7-vuotiaat). Alkeisryhmiä on lapsille, nuorille ja aikuisille (lapsille kaksi eri ikäryhmää ja aikuiset omana ryhmänään). Kaikista ryhmistä on mahdollisuus edetä jatkoryhmiin. Lapsille ja nuorille jatkoryhmiä on tasolle 4 saakka.

Opetusryhmissä hyppääjien harjoittelu ei sisällä kilpailutoimintaa, vaan harjoittelu keskittyy yleisten liikuntataitojen sekä uimahyppytaitojen oppimiseen. Kauden päätöstapahtuma Merkkihypyt on tarkoitettu kaikille harrastajille ja tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla merkkisuorituksia.

Vantaa Diving on myös erittäin menestynyt huippu-urheiluseura. Edustajia valitaan vuosittain maajoukkueeseen edustamaan Suomea. Kilpavalmennustoimintaan hakeudutaan erillisten testien kautta.

 

 

© Emmi Lähdekorpi