Ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt

Uimahyppyryhmien ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt

 

         Kaudet, ryhmäpaikkojen sitovuus ja jäsenyys

 1. Uimahypyt on jaettu kahteen kauteen Vantaan koulujen lukuvuoden mukaisesti. Syyskausi on elo-joulukuu ja kevätkausi tammi-toukokuu.
   
 2. Uimahyppyseuran jäsenyys on seuran harjoitusryhmiin ilmoittautumisen edellytys. Jäsenyys koskee sitä kautta johon osallistutaan (syksy / kevät / kesä). Lisätietoa jäsenyydestä

 3. Uimahyppyryhmiin ilmoittaudutaan yhdelle kaudelle kerrallaan (syys-, kevät- tai kesäkausi) ja jokaiselle kaudelle tehdään aina erillinen ilmoittautuminen. 

  Ilmoittautumiskäytännöt
   

 4. Osallistujalle kannattaa ennen ryhmäilmoittautumista luoda myClub ID. Alle 18-vuotiaalle pitää aina lisätä myös huoltajan yhteystiedot.

 5. Ryhmäpaikka varataan ilmoittautumalla myClub järjestelmän kautta.
   
 6. Huomioithan, että uimahallin sisäänpääsymaksu tai hyppääjän vakuutus ei sisälly kausimaksun hintaan. 

  Kokeilukerrat
   
 7. Seura järjestää syksyllä ja keväällä maksuttomia kokeilukertoja uusille harrastajille. Kokeilukertoihin tulee ilmoittautua täyttämällä lomake seuran nettisivuilla.

  Kauteen sisältyvät harjoitukset
   
 8. Jokaiseen kauteen sisältyy eri määrä harjoituskertoja. Ryhmien hinnat perustuvat kauden aikana järjestettäviin harjoituskertoihin. Kauden tarkat harjoituskerrat ilmoitetaan ryhmien kuvauksissa. Vantaa Diving takaa ryhmien kuvauksissa mainitut vähimmäis harjoitusmäärät. Seura järjestää ensisijaisesti korvaavia harjoituskertoja yllättävien peruutuksien tilalle. Vantaa Diving ei kuitenkaan korvaa harjoituksia, jotka joudutaan perumaan muiden tahojen vuoksi.

  Kauden päätteeksi annettujen ryhmäsuosituksien toimintaohjeet
 9. Syys- ja kevätkausien lopussa seuralta tulee jokaiselle harrastajalle ryhmäsuositus seuraavalle kaudelle. Harrastaja voi ilmoittautua seuraavalle kaudelle joko suosituksen mukaiseen ryhmään tai samaan ryhmään missä on ollut aiemmalla kaudella.

  Sairastuminen, lääkärintodistus, hyvitykset ja korvaamiset

 10. Sairastuminen ja lääkärintodistus: Ilmoittautumisen saa perua lääkärintodistusta vastaan kokonaan, jos lääkärintodistuksesta käy ilmi, että tauko uimahypyistä tai uinnista tulee olemaan yli 3 kk. Hyvityksen maksusta saa lääkärintodistusta vastaan, jos hyppääjä tai vauva sairastuu yli kahden viikon ajaksi. Tässä tapauksessa omavastuuaika on 2 viikkoa, jolloin sairauden ensimmäistä kahta viikkoa ei korvata.
   
 11. Satunnaisia poissaoloja uimahyppy- ja kerhoryhmistä voi korvata toisten ryhmien harjoituksissa mahdollisimman pian poissaolon jälkeen. Korvauskertaan tulee ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen ko. harjoitusta lomakkeella. Tuntien korvaajia voidaan ottaa tunneille vain rajallinen määrä, joten korvaajalle ilmoitetaan erikseen, jos korvauskerta ei osallistujamäärän puolesta ole mahdollinen.

  Maksaminen
   
 12. Maksaminen tapahtuu onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen laskulla, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Maksuaikaa laskulle tulee 14 pv. Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.

  Tiedotus

 13. Kaikki tiedotteet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. Sen takia on todella tärkeää, että kaikki yhteystiedot ovat oikeat ja ajan tasalla. Vastuu tiedoista on ilmoittautujalla / huoltajalla.

  Vakuutukset

 14. Jokaisella uimahyppyryhmien harjoituksiin osallistuvalla tulee olla voimassaoleva vakuutus joka kattaa liikunnan harrastetoiminnan. Harrastaja on itse vastuussa vakuutuksensa voimassaolosta

 

  Uimahyppyleirien ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt

   

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen tapahtuu muClub-ohjelman kautta. Uimahyppyseuran jäsenyys on seuran uimahyppyleireille ilmoittautumisen edellytys. Jäsenyys koskee sitä kautta, jolloin leirille osallistutaan (syksy / kevät / kesä).

  Ilmoittautumiskäytännöt ja maksut

  Uudet käyttäjät luovat ilmoittautumisen yhteydessä käyttäjätilin myClub-ohjelmaan. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot. Vanhat käyttäjät pääsevät suoraan leiri-ilmoittautumiseen. Leirille ei voi osallistua ilman ilmoittautumista. Leiri järjestetään, jos ilmoittautumisia saadaan vähintään 8. Mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan myClub-käyttäjätilille kirjattuun sähköpostiin. Seura ei vakuuta lapsia automaattisesti.

  Laskutus

  Laskut toimitetaan sähköpostilla ja maksuaikaa on 14 vrk. Jos tiedätte etukäteen, että ette pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, ottakaa yhteyttä laskutussähköpostiin. 

  Jos laskua ei ole maksettu ajoissa:
  - 7 päivää eräpäivästä tulee muistutussähköposti
  - 14 päivää eräpäivästä tulee postitse muistutuslasku, jossa on lisäksi muistutusmaksu 5€. Muistutuslaskun maksuaika on 1 viikko.
  - 14 päivää muistutuslaskun eräpäivästä lasku menee perintätoimistoon.

  Jos maksu on maksettu väärällä viitenumerolla tai ilman sitä, järjestelmä ei merkitse maksua maksetuksi ja järjestelmä lähettää muistutussähköpostin sekä laskun.

  Tiedotus

  Kaikki tiedotteet lähetään pääsääntöisesti sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. Tämän takia on todella tärkeää, että kaikki yhteystiedot, ovat oikeat ja ajan tasalla. Vastuu tiedoista on ilmoittautujalla / huoltajalla.
   

  Ilmoittautumisen peruminen

  Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan (kts. alle)

  Lääkärintodistuksella osallistumisen peruuttaminen

  - 14 vuorokautta ennen leirin alkamisajankohtaa - 100 % palautus

  - 14-7 vuorokautta ennen leirin aloituspäivää - 100 % palautus vähennettynä 15 € toimistokululla

  - Alle 7 vuorokautta ennen alkamispäivää tai leirin alkamisen jälkeen. Palautettavasta summasta vähennetään 15 € toimistokulu ja leiriläistä varten tilatut ruokailukulut (10 €/leiripäivä).

   Seuran tapahtumien ilmoittautumisen ja maksamisen säännöt

    

   Merkki- ja Kynttilähyppyihin ilmoittautuminen

   1. Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelman kautta.
     
   2. Uimahyppyseuran jäsenyys on tapahtumaan ilmoittautumisen edellytys. Jäsenyys koskee sitä kautta jolloin tapahtumaan osallistutaan (syksy / kevät / kesä). Lisätietoa jäsenyydestä
     
   3. Huomioithan että uimahallin sisäänpääsymaksu tai hyppääjän vakuutus eivät sisälly tapahtuman hintaan

    Maksaminen
     
   4. Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä PayTrail -verkkomaksupalvelun kautta. Maksutapoina toimivat verkkopankki, luottokortti, Collector -osamaksu ja MobilePay. Jos maksujen kanssa on jotain ongelmia/epäselvyyksiä, ota yhteyttä seuran toimistoon.

    Ilmoittautumisen peruuntuminen

   5. - Kaksi viikkoa ennen tapahtumaa - 100 % palautus
    - Alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa - 0 % palautus

    Tiedotus

   6. Kaikki tapahtumainfo päivitetään tapahtuman sivuille. Lähetämme kutsun ja alustavan osallistujalistan myös sähköpostitse, mutta tapahtuman lähestyessä päivitetyt tiedot löytyvät vain tapahtuman sivuilta
     

   Kesäkauden uimahyppyryhmät
    

   Kesän harjoituksiin (masters, perhehypyt ja minit) ilmoittaudutaan ennakkoon lomakkeella. Ilmoittautuessasi harjoitukseen sitoudut maksamaan valitsemasi harjoituskerrat, sillä harjoitukset järjestyvät ennakkoilmoittautumisen perusteella. Harjoitukset järjestetään, jos harjoitukseen on ilmoittautunut vähintään neljä osallistujaa. Laskut tulevat sähköpostilla jälkikäteen siihen osoitteeseen, jonka asiakas on ilmoittanut Jäsentietoon.

   Ilmoittautumisen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan.