Koronan takia emme pystyneet järjestämään normaaleja lajikokeiluviikkoja. Olethan yhteydessä, jos haluaisit aloittaa uimahyppäämisen (vantaadiving@gmail.com tai puh 044-985 3052). Yhteydenoton jälkeen sovimme yhdessä seuraavista asioista:

- mikä olisi sinulle sopiva ryhmä.

- koska voisit käydä kokeilemassa ko. ryhmässä. Kokeilu on meidän puolesta maksuton, vain uimahallin sisäänpääsymaksu pitää itse maksaa.

- kokeilun jälkeen päätät itse haluatko jatkaa harrastusta. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Ohjeita uimahalliin uudelle harrastajalle:

Mukana harjoituksissa pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Reppuun kannattaa myös pakata aimo annos iloa ja hyvää mieltä :-).

Minien ohjaajat hakevat osallistujat aulasta, menevät heidän kanssaan puku- ja pesutiloihin ja myös palauttavat lapset harjoitusten jälkeen takaisin uimahallin aulaan. 

Muissa ryhmissä harrastajien odotetaan toimivan uimahallissa itsenäisesti ohjaajan odottaessa ryhmäläisiä suorituspaikalla.

Harjoitukset alkavat pääosin verryttelyllä/akrobatialla, osa ryhmistä aloittaa harjoitukset kuitenkin uimahyppyosuudella. Tarkempi tieto harjoituksen kulusta löytyy ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus. Lisätietoja vakuutuksesta.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com tai 044-985 3052