Kokeile uimahyppyjä -viikko 1.-7.2.2021!

Perinteinen lajikokeiluviikkomme peruuntui koronarajoitusten takia. Peruuntumisesta huolimatta uudet harrastajat pääsevät kokeilemaan uimahyppyjä ilman välttämätöntä sitoutumista koko kaudeksi. Kokeilu järjestetään niin, että kokeilija ilmoittautuu haluamaansa uimahyppyryhmään (ryhmät ja ilmoittautuminen). Ilmoittautumisesta tulee automaattisesti sekä vahvistus että lasku. Lasku maksetaan vasta ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jos harrastaja on päättänyt jatkaa uimahyppyryhmässä. Muussa tapauksessa seuralle ilmoitetaan sähköpostitse ettei harrastus jatku kokeilun jälkeen. Silloin lasku ja ilmoittautuminen perutaan.

Toimi näin!

- ilmoittaudu sopivaan ryhmään -> saat vahvistuksen ja laskun

- käy kokeilemassa ensimmäisellä kevätkauden viikolla 1.-7.2.2021 (uimahallin sisäänpääsymaksu jää aina osallistujalle)

- jos jatkat harrastusta, niin maksat laskun eräpäivään mennessä

- jos et halua jatkaa harrastusta, niin ilmoita siitä sähköpostilla vantaadiving@gmail -> ilmoittautuminen ja lasku peruutetaan

Ohjeita uimahalliin uudelle harrastajalle:

Mukana harjoituksissa pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Reppuun kannattaa myös pakata aimo annos iloa ja hyvää mieltä :-).

Minien ohjaajat hakevat osallistujat aulasta, menevät heidän kanssaan puku- ja pesutiloihin ja myös palauttavat lapset harjoitusten jälkeen takaisin uimahallin aulaan. Uimahyppyjen ja akrobatiavoimistelun alkeisryhmissä ensimmäisen viikon harjoituksissa ohjaajat ottavat osallistujat ja vanhemmat vastaan aulassa, jonka jälkeen he siirtyvät odottamaan lapsia altaiden puolelle.  Jatkossa alkeisryhmissä toimitaan samalla tavoin itsenäisesti kuten kaikissa muissakin ryhmissä.

Harjoitukset alkavat pääosin verryttelyllä/akrobatialla, osa ryhmistä aloittaa harjoitukset kuitenkin uimahyppyosuudella. Tarkempi tieto harjoituksen kulusta löytyy ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus. Lisätietoja vakuutuksesta.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com tai 044-985 3052