Lajikokeilut - tule testaamaan

Tervetuloa kokeilemaan uimahyppyjä uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla! Lajikokeilut järjestetetään Tikkurilan ja Myyrmäen uimahalleissa. Lajikokeiluun ilmoittaudutaan etukäteen sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Huomioithan että lajikokeiluista ei lähetetä erillistä kirjettä osallistujille vahvistuksen jälkeen - lue siis tämän sivun ohjeet tarkasti.

Kokoontumispaikat uimahyppyjen lajikokeiluun tulijoille:

PaikkaRyhmäKokoontumispaikka ja harjoituksen päättymispaikka
TikkurilaMinit ja Uimataidottomat minit (4-6v)Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Lapset tuodaan kokeilun jälkeen takaisin aulaan, jonka jälkeen ohjaajilla hetki aikaa vanhempien kysymyksille.

Tikkurila

&

Myyrmäki

Alkeet 7-10 v

Alkeet 10-14 v

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle. Ohjaajat tulevat kokeilun jälkeen aulaan vastaamaan vanhempien kysymyksiin.
Tikkurila

Temppuryhmä

n. 10-16 v

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle. Ohjaajat tulevat kokeilun jälkeen aulaan vastaamaan vanhempien kysymyksiin.

Tikkurila

&

Myyrmäki

Nuoret 

n. 14-18 v

Kokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle. Ohjaajat tulevat kokeilun jälkeen aulaan vastaamaan vanhempien kysymyksiin.
TikkurilaPerheryhmäKokoontuminen on uimahallin aulassa. Kokeilu päättyy hyppyaltaalle.

Tikkurila

&

Myyrmäki

AkrobatiaKokoontuminen on uimahallin aulassa. Ohjaajat tulevat kokeilun jälkeen aulaan vastaamaan vanhempien kysymyksiin.

HUOM! Lasten ja nuorten sekä perheryhmän lajikokeiluun osallistumisen edellytyksenä on riittävä uimataito: osallistujan tulee osata uida noin 25 m ja sukeltaa syvässä (4,5 m) hyppyaltaassa. Minien lajikokeilussa vaatimuksena on sujuva liikkuminen syvässä vedessä, uskallus sukeltaa sekä vähintään 10 metrin alkeisuintitaito. Uimataidottomien minien lajikokeilun allasosuus pidetään opetusaltaassa, eikä uimataitovaatimusta ole - sukeltaa kuitenkin pitää osata.

Kaikissa ryhmissä harjoitellaan uimahyppyjen perusteita turvallisin ja hauskoin harjoittein altaan reunalta aloittaen ja ponnareille edeten. Harjoitus alkaa kuivaharjoittelulla.

Miten toimitaan ja mitä tulee olla mukana:

Osallistujilla tulee olla oma vakuutus.

Mukana lajikokeilussa pitää uintivarusteiden lisäksi olla jumppa-asu esim. t-paita ja shortsit sekä juomapullo.  Myös iloista kokeilumieltä kannattaa ottaa mukaan.

Minien lajikokeilussa ohjaajat hakevat osallistujat aulasta, menevät heidän kanssaan puku- ja pesutiloihin ja myös palauttavat lapset lajikokeilun jälkeen takaisin uimahallin aulaan. Muissa lasten ryhmissä edellytämme itsenäistä selviytymistä puku- ja pesutiloissa, eli ohjaajat ottavat osallistujat vastaan aulassa, jonka jälkeen he siirtyvät odottamaan lapsia altaiden puolelle. 

Uimahyppykokeilut alkavat verryttelyllä, joka järjestetään akrobatia-alueella, altaan reunalla tai peilisalissa. Ohjaaja kertoo suorituspaikat paikan päällä tarkemmin.

Lajikokeilu loppuu (poikkeuksena Minit ja akrobatia) altaan reunalle, josta osallistujat siirtyvät itsenäisesti suihku- ja pukeutumistiloihin.

Voit ilmoittautua lajikokeiluihin alla olevalla lomakkeella. Lajikokeiluun osallistuminen on ilmaista, mutta uimahallin sisäänpääsymaksu (poikkeus alle 7v. minit) tulee suorittaa uimahallin kassalla. Huom! Lajikokeilujakson ulkopuolisena aikana, lajikokeilu sovitaan sähköpostitse (vantaadiving@gmail.com).

Perheryhmäläiset voivat ilmoittaa yhdellä lomakkeella 1 huoltajan + 1-2 lasta kirjoittamalla osallistujien nimet ja syntymäajat lisätietokenttään.

Lisätietoja: vantaadiving@gmail.com

Lajikokeilut 14.-18.12.2020 & 4.-10.1.2021

Ilmoittautuminen alkaa ti 1.12.2020