Harrasteryhmien maksuperusteet

Kaudet, ryhmäpaikkojen sitovuus ja jäsenyys

  • Uimahypyt on jaettu kahteen kauteen Vantaan koulujen lukuvuoden mukaisesti. Syyskausi on elo-joulukuu ja kevätkausi tammi-toukokuu.

Uimahyppyseuran jäsenyys on seuran harjoitusryhmiin ilmoittautumisen edellytys. Jäsenyys koskee sitä kautta johon osallistutaan (syksy / kevät / kesä). Lisätietoa jäsenyydestä

Uimahyppyryhmiin ilmoittaudutaan yhdelle kaudelle kerrallaan (syys- tai kevätkausi) ja jokaiselle kaudelle tehdään aina erillinen ilmoittautuminen. 

Ilmoittautumiskäytännöt

Osallistujalle kannattaa ennen ryhmäilmoittautumista luoda myClub ID. Alle 18-vuotiaalle pitää aina lisätä myös huoltajan yhteystiedot.

  • Ryhmäpaikka varataan ilmoittautumalla myClub järjestelmän kautta.
  • Huomioithan, että uimahallin sisäänpääsymaksu tai hyppääjän vakuutus ei sisälly kausimaksun hintaan.

Kokeilukerrat

  • Seura järjestää syksyllä ja keväällä maksuttomia kokeilukertoja uusille harrastajille. Kokeilukertoihin tulee ilmoittautua täyttämällä lomake seuran nettisivuilla.

Kauteen sisältyvät harjoitukset

  • Jokaiseen kauteen sisältyy eri määrä harjoituskertoja. Ryhmien hinnat perustuvat kauden aikana järjestettäviin harjoituskertoihin. Seura järjestää ensisijaisesti korvaavia harjoituskertoja yllättävien peruutuksien tilalle. Vantaa Diving ei kuitenkaan korvaa harjoituksia, jotka joudutaan perumaan muiden tahojen vuoksi.

Kauden päätteeksi annettujen ryhmäsuosituksien toimintaohjeet

Syys- ja kevätkausien lopussa seuralta tulee jokaiselle harrastajalle ryhmäsuositus seuraavalle kaudelle. Harrastaja voi ilmoittautua seuraavalle kaudelle joko suosituksen mukaiseen ryhmään tai samaan ryhmään missä on ollut aiemmalla kaudella.

Sairastuminen, lääkärintodistus, hyvitykset ja korvaamiset

  • Sairastuminen ja lääkärintodistus: Ilmoittautumisen saa perua lääkärintodistusta vastaan kokonaan, jos lääkärintodistuksesta käy ilmi, että tauko uimahypyistä tai uinnista tulee olemaan yli 3 kk. Hyvityksen maksusta saa lääkärintodistusta vastaan, jos hyppääjä sairastuu yli kahden viikon ajaksi. Tässä tapauksessa omavastuuaika on 2 viikkoa, jolloin sairauden ensimmäistä kahta viikkoa ei korvata.
  • Satunnaisia poissaoloja uimahyppy- ja kerhoryhmistä voi korvata toisten ryhmien harjoituksissa mahdollisimman pian poissaolon jälkeen. Korvauskertaan tulee ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen ko. harjoitusta lomakkeella. Tuntien korvaajia voidaan ottaa tunneille vain rajallinen määrä, joten korvaajalle ilmoitetaan erikseen, jos korvauskerta ei osallistujamäärän puolesta ole mahdollinen.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen laskulla, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Maksuaikaa laskulle tulee 14 pv. Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.

Tiedotus

Kaikki tiedotteet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. Sen takia on todella tärkeää, että kaikki yhteystiedot ovat oikeat ja ajan tasalla. Vastuu tiedoista on ilmoittautujalla / huoltajalla.

Vakuutukset

Jokaisella uimahyppyryhmien harjoituksiin osallistuvalla tulee olla voimassaoleva vakuutus, joka kattaa liikunnan harrastetoiminnan. Harrastaja on itse vastuussa vakuutuksensa voimassaolosta