Karin Immonen on irtisanoutunut - ryhmiin tulossa muutoksia

3.10.2018

Pitkäaikainen valmentajamme Karin Immonen siirtyy tästä päivästä lähtien lomalle ja sen jälkeen toiseen työhön. Karinilta jäävät ryhmät on tällä viikolla peruttu ja järjestämme ryhmille parhaillaan uusia ohjaajia. Karinille lämpimät kiitokset ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

Järjestämme parhaillaan Karinin ryhmille ohjaajia ja joitakin muutoksia aikatauluihin on tulossa. Pyrimme siihen, että mahdollisimman vähän muutoksia tulee ja ensi viikosta lähtien ryhmät pyörivät jälleen. Toivomme harrastajilta ja vanhemmilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä haastavassa tilanteessa!

Peruutuksista huolimatta toteutamme sen, mitä on luvattu eli syyskauden kokonaisharjoitusmäärä pysyy luvattuna. Mikäli jossain ryhmässä kokonaismäärä ei tule täyteen, ilmoitamme korvaavista harjoituksista asianosaisille.

Olemme saaneet jonkun verran kyselyitä, miksi harjoitukset on peruttava ja eikö tuuraajia löydy. Tällä viikolla jo useissa ryhmissä on tuuraajia, koska tähän samaan poikkeukselliseen ajankohtaan osuu useampi kilpailu ja kilpailujen valmistelut, joihin vakituiset valmentajamme osallistuvat sekä myös muita tapahtumia. Tuuraaja-kapasiteetti siis on jo käytössä.

Harrastajien turvallisuuden takaamiseksi uimahyppyryhmiä ei ole mahdollista ohjata henkilöiden, jotka eivät ole saaneet riittävää perehdytystä. Tästä syystä tuuraajia on lähtökohtaisesti rajattu määrä. Myöskään ryhmien yhdistäminen ei ole yleensä hyvä vaihtoehto nimenomaan turvallisuuden takia (uimahalliolosuhteissa ryhmäkoko ei saa kasvaa liian suureksi).