Seuratiedote toukokuu

11.5.2018

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Toivottavasti tavataan uimahyppyjen ja akrobatian merkeissä kesän leireillä ja ensi kaudella.

Kesä kolkuttelee jo ovella ja viimeiset treenikerrat ovatkin jo meneillään. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Toivottavasti tavataan uimahyppyjen ja akrobatian merkeissä kesän leireillä ja ensi kaudella.

Seura järjestää kesällä uimahyppyleirejä Myyrmäessä ja liikuntaleirejä Jokirannan koululla. Lisätietoa kesän toiminnasta ja leireistä sekä ilmoittautumislinkit löytyvät seuran sivuilta: https://www.vantaadiving.fi/uimahypyt/kesa-2018/.

Tikkurilan halli menee kiinni 28.5, jonka jälkeen kaikki kesän ja syksyn uimahyppytreenit pidetään Myyrmäessä. Muiden treenihallien osalta tilanne on vielä avoin ja tiedotamme siitä myöhemmin.

Siirrämme seuran kuivaharjoitteluvälineet Jokirannan koululle sunnuntaina 3.6. näillä näkymin iltapäivällä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee auttamaan kuljetuksessa. Tarvitsemme kuljetuskalustoa paikalle (peräkärryjä tai pakettiautoja) sekä kantoapua. Laitan tarkempaa tietoa aikataulusta vielä myöhemmin.

Laitamme tiedotetta syksyn ryhmistä heti kun harjoittelupaikat ja –ajat ovat selvillä. Tikkurilassa jatkamme treenaamista ensi vuoden alusta heti kun halli taas aukeaa.

terveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja