Seuratiedote helmikuu

17.2.2018

Voit seurata Vantaa Divingia myös Facebookissa (https://www.facebook.com/VantaaDivingi/) ja Instagramissa (https://www.instagram.com/vantaadiving/). Seuraa myös uutisia seuran nettisivuilla https://www.vantaadiving.fi/, tapahtumakalenterista löydät koko kevään tapahtumat https://www.vantaadiving.fi/?E535309Tpl=List&x535309=.

Vauvauinnit alkavat 3.3. Myyrmäessä. Ryhmissä on vielä on tilaa. Lisätietoa seuran nettisivuilta: https://www.vantaadiving.fi/vauvauinti-ja-perhetoiminta/.

Vantaan liikuntagaalassa 7.2. kahvitettiin seuramme mitalisteja ja Tania Piekkanen valittiin vuoden 2017 valmentajaksi. Lue koko tarina: https://www.vantaadiving.fi/?x118281=940438.

Kevään leirit ja tapahtumakalenteri:

  • 3.-4.3. Tikkurilan halli on kiinni uintikilpailuiden vuoksi ja kaikki treenit on peruttu.
  • Ensi viikolla vietämme hiihtolomaa ja normaalitreenit ovat tauolla maanantaista sunnuntaihin. Poikkeuksena kilparyhmät, joiden osalta valmentaja ilmoittaa treeniajat.

Hiihtolomaviikolla on mahdollisuus osallistua uimahyppyleirille. Jos haluat osallistua, mutta et ehtinyt ilmoittautua, niin laita viestiä vantaadiving@gmail.com.

Myös pääsiäisen aikaan järjestetään hyppyleiri. Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumislinkit löytyvät seuran sivuilta: https://www.vantaadiving.fi/uimahypyt/uimahyppyleirit/.

Tikkurilan hallin tuleva remontti:

Siirrymme kesäksi kuivaharjoittelemaan Jokirannan koululle. Muutamme kuivaharjoitteluvarusteet toukokuun lopulla ja muuttoon tulemme tarvitsemaan apua vanhemmilta. Hyppytreenejä tullaan järjestämään ainakin Myyrmäen hallissa.

Jos sinulla on suhteita tai tiedät sopivan varastohallin Tikkurilan lähialueella, niin laitathan minulle viestiä. Suunnittelemme ensi syksyksi kuivaharjoitteluun sopivan ja edullisen tilan vuokraamista. Tilan pitäisi olla riittävän korkea (min. 6m) ja kooltaan vähintään 60 neliömetriä.

Rentouttavaa ja liikunnallista hiihtolomaa kaikille!

terveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja