Tania Piekkanen valittiin vuoden 2017 valmentajaksi Vantaalla

8.2.2018

Vantaan Liikuntagaala 7.2.2018 keräsi kokoon vantaalaisia urheilijoita, valmentajia, vaikuttajia ja päättäjiä. Osoituksena pitkäjänteisestä ja tuloksekkaasta työstä vuoden 2017 valmentajaksi valittiin Vantaa Divingin kilpa 1:sen valmentaja Tania Piekkanen. Tämä on hieno meriitti vantaalaiselle uintiurheilulle ja uimahypyille!

Ennen liikuntagaalaa oli mitalikahvit vuoden 2017 vantaalaisille arvokilpailumitalisteille. Uimahyppääjät Roosa Kanerva, Nea Immonen, Ronja Rundgren ja Iiro Vehmaan-Kreula osallistuivat kahvitilaisuuteen valmentajien Tanian ja Sirja Rytkösen kanssa. Myöhemmin itse gaalaan osallistuivat myös johtokuntalaiset Marjo Mailasalo, Joanna Luukkonen ja Patrik Söderström.

Liikuntagaalan ja mitalikahvit järjestivät Vantaan Liikuntayhdistys, Vantaan kaupunki ja Vantaa Sanomat. Tilaisuus oli hieno osoitus vantaalaisesta liikunnan ja urheilun yhteistyöstä ja arvostavasta ilmapiiristä ja juhlaan osallistui niin urheilijoita kuin taustavaikuttajia aivan laidasta laitaan – oli eri-ikäisiä mitalisteja 6 vuotiaista veteraaneihin ja lajikirjo olympialajeista saappaanheittoon.

Yksi juhlan hienoimmista hetkistä koettiin, kun Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti esitteli Vantaan kumppaniurheilijat. Näiden upeiden lahjakkaiden nuorten urheilijoiden puheenvuoro sai yleisön innostumaan. Toivottavasti lähivuosina myös uimahyppääjiä nähdään Vantaan kumppaniurheilijoiden joukossa!

Illassa kuultiin useita puheita, muun muassa Sari Multalan ja Sirkka-Liisa Kähärän toimesta. Ilta huipentui palkitsemisiin ja illan juontanut Michaela Moua esitteli vuoden valmentajapalkinnon saajan muun muassa Roosa Kanervan (joka on EM-finalisti ja valittu lajiliittonsa toimesta kahdesti lajinsa parhaaksi) valmentajana sekä oikealla tavalla tiukkana ja vaativana valmentajana (Roosan sanoin =)).

Palkitsemisestaan Tania jakoi kiitoksia isommallekin porukalle: ”Kiitos kannustaville työkavereille ja hyvähenkiselle seuralle. Erityiskiitos kuuluu mun hyppääjille, jotka tekevät päivittäistä työtä kanssani. Sekä viimeisenä, mutta kaikkein tärkeimpänä, kiitos omalle perheelleni, jolta saan todella paljon tukea!”

 

Vantaa Divingin arvokisamitalistit vuodelta 2017

Iiro Vehmaan-Kreula:

  • Miesten 1m pronssi, Suomen Hallimestaruus 2017
  • Miesten 3m pronssi, Suomen Mestaruus 2017

Joona Heinonen:

  • Miesten kerros kulta, Suomen Hallimestaruus 2017
  • Miesten kerros kulta, Suomen Mestaruus 2017

Roosa Kanerva:

  • Naisten 1m kulta, Suomen Mestaruus 2017
  • Naisten 1m finaali 8, European Mestaruus 2017

Nea Immonen:

  • Naisten 1m hopea, Suomen Mestaruus 2017
  • Naisten 3m pronssi, Suomen Mestaruus 2017
  • Naisten 3m pronssi, Pohjoismaiden Mestaruus 2017

Ronja Rundgren:

  • Naisten kerros pronssi, Suomen Mestaruus 2017