Tuleeko uimahypyistä uusi harrastukseni?

24.1.2018Yli sata lasta, nuorta ja aikuista kokeili uimahyppy-, akrobatia- ja trampoliinitunteja tammikuussa järjestetyissä lajikokeiluissa.

Lajikokeilut ovat kaikille avoimia uimahyppy-, akrobatia- ja trampoliinitreenejä, joihin saa osallistua pelkällä uimahallin sisäänpääsyhinnalla. Kokeilujaksoja on järjestetty jo parin vuoden ajan. Kokeilut ovat niin lasten kuin aikuisten mieleen – on hienoa, että voi ennen harrastukseen sitoutumista kokeilla, millainen laji on kyseessä ja millaisia harjoitukset ovat. Lajikokeiluja vetävät Vantaa Divingin omat ammattitaitoiset ohjaajat ja näin ollen myös ohjaajat tulevat tutuiksi.

Monet lajikokeilijat tutustuvat seuran toimintaan osallistumalla usealle kokeilutunnille. Tammikuussa hieman yli sadalle kokeilijalle kertyi yhteensä 154 kokeilukertaa. Kokeilijoista nuorimmat olivat 4-6 vuotiaita minejä ja vanhimmat aikuisharrastajia. Palautteiden perusteella kokeilut ovat arvokasta palvelua.

”Tämä on ihan mieletön mahdollisuus, että lajia pääsee aidosti kokeilemaan. Aktiivisella lapsellani on jo niin paljon menoja, että viikkoon ei juuri nyt mahdu uutta lajia, mutta hän varmasti palaa altaalle, kun aikaa on. Ihana kokemus.”