Seuratiedote marraskuu

16.11.2017

Uimaliiton uintiurheilugaalassa palkittiin viime lauantaina vuoden 2017 menestyjiä ja uimahyppyjen palkinnot tulivat Vantaa Divingille! Vuoden Uimahyppyvalmentaja on Tania Piekkanen ja Vuoden Uimahyppääjä on Roosa Kanerva. Onnittelut molemmille!

Tietoa seuran loppusyksyn tärkeimmistä tapahtumista:

Seuran perinteiset Kynttilähypyt järjestetään lauantaina 25.11. Hyppääjiä on ilmoittautunut mukaan 147 ja edellisten vuosien tapaan vierailijoita on tulossa Lappeenrannasta ja Pietarista. Aikataulu löytyy pian seuran sivuilta. Tänä vuonna tapahtumassa järjestetään arpajaiset. Varatkaa siis käteistä mukaan. Arvan hinta on 4€/kpl tai 10€/3 kpl ja jokainen arpa voittaa. Tervetuloa koko perheen voimin viihtymään.

Seuran syyskokous järjestetään keskiviikkona 20.12. klo 18 Tikkurilan hallin akvaariossa. Kokouskutsu ja asialista lähetetään myöhemmin. Kokouksessa seuran 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänioikeus. Nuorempien jäsenten osalta toinen vanhemmista voi käyttää äänioikeutta. Katso tarkemmat ohjeet seuran sivuilta kohdasta äänioikeus: https://www.vantaadiving.fi/seura/jasenyys/.  Kokouksessa seuran johtokuntaan valitaan uusia jäseniä. Laita minulle viestiä, jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta.

Joululomalla järjestämme uimahyppyleirejä kaikille, ilmoittautuminen jäsentiedon kautta.

Loppukauden tärkeät päivämäärät:

  • 25.11. lauantaina Kynttilähypyt, kaikki normaalit harjoitukset on peruttu.
  • 5.12. tiistaina Itsenäisyyspäivän aattona halli menee normaalia aikaisemmin kiinni ja tämän vuoksi harjoitukset on peruttu. Kilparyhmien osalta tietoa tiistain mahdollisista harjoituksista tulee valmentajilta.
  • 6.12. keskiviikkona Itsenäisyyspäivänä halli on kiinni ja kaikki harjoitukset on peruttu. Myös akrobatiaharjoitukset on peruttu.

Syyskausi päättyy joulukuussa ja viimeiset harjoitukset ovat viikolla 50. Muistakaa tehdä jatkamis/lopettamisilmoitus jäsentietojärjestelmässä: https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=447&TapahtumaID=4110. Ryhmäsuosituksesta ja ilmoittautumisesta kevätkaudelle laitamme erikseen tietoa.

Vauva- ja perheuinnit alkavat taas tammikuussa sekä Tikkurilassa että Myyrmäessä. Infotilaisuus pidetään Tikkurilan hallilla 14.12.

terveisin
Marjo Mailasalo
Puheenjohtaja
Uimahyppyseura Vantaa Diving ry

Seuran sähköposti vantaadiving@gmail.com
http://www.vantaadiving.fi/
  
https://www.facebook.com/VantaaDivingi