Syyskausi käyntiin näytöksellä ja norsupallolla

3.9.2017

Hula-hula!
Hula-hula!
Temppupisteillä riitti vipinää
Temppupisteillä riitti vipinää
Ville Vahtolan avajaissanoja kuunneltiin mielenkiinnolla
Ville Vahtolan avajaissanoja kuunneltiin mielenkiinnolla
Tapahtuman kutsu ja ohjelma
Tapahtuman kutsu ja ohjelma

Pitkän linjan uimahyppypersoona Ville Vahtola avasi koko seuran kauden kick off tapahtuman lauantaina Tikkurilan uimahallilla. Vauhdikas hyppynäytös ilahdutti yleisöä - näytöksessä nähtiin 6-15-vuotiaiden esikilpa- ja kilpahypääjien taidonnäytteitä.

Toiminnanjohtaja Sirja Rytkönen toivotti uimahallin yleisön ja Vantaa Divingin väen tervetulleeksi kauden avajaisjuhlaan. Katsomossa Ville Vahtolan avajaispuhetta seurasi arviolta 70 seuraihmistä - pääosin nuoria ja vanhempiakin harrastajia sekä lasten vanhempia. Oli ilahduttavaa, että niin moni halusi tulla juhlistamaan kauden aloitusta kanssamme! Ville kertoi yleisölle omasta uimahyppyurastaan, saavutuksistaan sekä tsemppasi nuoria kilpahyppääjiä kohti omia unelmiaan.

Hyppynäytöksessä seuran nuoret tähdet pääsivät vauhtiin - edistyneimpien Nuorten Euroopan Mestaruus-edustajien lisäksi näytöksessä hyppäsi myös pienempiä kilpahyppääjiä, nuorimmat 6-8 vuotiaita poikien esikilparyhmäläisiä valmentajiensa Tania Piekkasen, Sirja Rytkösen ja Joonas Haapaniemen johdolla. Näytöksessä tuli esiin uimahyppääjän kehittymisen kaari, kaikki aloittavat alkeista ja jokainen etenee omien edellytystensä mukaan.

Tapahtumassa jokainen pääsi myös itse liikkumaan. Liikunnan määrän lisääminen on yksi alkaneen toimintavuoden iso teema. Temppupisteet uimahallin takapihalla ja aikuiset vastaan lapset norsufutismatsi takasivat punaiset posket ilman turhaa vakavuutta. Yhdessä liikkuminen on hauskaa!

Vielä kerran - Reipasta ja riemukasta alkanutta toimintavuotta kaikille seuran jäsenille perheineen. Hallilla nähdään!