Kengänryöstöstä ”kuperkeikoille” ilmassa

5.7.2017

Onko leirillä kivaa? - Joo!
Onko leirillä kivaa? - Joo!
Leirillä oppii vaikkapa taaksepäin kaadon ja saa hypätä 3m:stä!
Leirillä oppii vaikkapa taaksepäin kaadon ja saa hypätä 3m:stä!
Venyttelyä pihapelien jälkeen.
Venyttelyä pihapelien jälkeen.

Iloinen kesäleiritunnelma Juhannusviikon torstaina Myyrmäessä tuntui päästä varpaisiin! Monipuoliset pelit ja temput valmentaja Jennan vetämänä ovat parasta kesätekemistä :) Leireille pääsee mukaan vielä tänä kesänä Tikkurilassa viikoilla 30,31 ja 32. Seuraa myös Face-bookista.

Neljä poikaa istuu hallin aulassa nätisti rivissä. Kysymykseen onko ollut kivaa, tule nopeasti vastaukset: On ollut! Valmentaja Jenna Venäläinen kokoilee laumansa pelikentälle lähtöön. Ulkona paistaa aurinko täydeltä terältä. Lastentarhanopettajana ja valmentajana kokenut Jenna kuvailee lapsille tulevan päivän kulkua. Jennan oma tausta uimahyppääjänä ja erilaisten harrastajaryhmien monivuotisena valmentajana näkyy toiminnassa lasten kanssa:

”Tänään mennään urheilukentälle ensin pelaamaan ja leikkimään. Sitten jatketaan hallilla ja altailla..”

”Haluatteko Lipunryöstöä?” kysyy Jenna ympärillään parveilevalta 7-13 vuotiaiden joukolta.

”Joo, mutta se on nyt kengänryöstöä!” kuuluu vastaus ja pelikentälle tultua ilmestyy heti kenkä ryöstettäväksi. Pian pojat jo huutavat peliä käyntiin ja Jenna kuiskaa strategiaohjeen yhden tytön korvaan. Juoksu käynnistyy… 

Ulkoleikkitunti sujahtaa lämmössä ja iloisessa vauhdissa. Uimahallille palattua lapset kipittävät vauhdilla saunaan ja suihkuun.

”Tässä ryhmässä ollaan sellaisia saunassa viihtyviä Saunaseppoja,” nauraa Jenna, mutta pian on jo hyppyaltaan vieressä jono hyppääjänalkuja, joista vain osalla on kokemusta uimahypyistä. Jenna kertoo yksilöllisyyden huomioimisesta ohjaamisessa:

” Kyllä tämä onnistuu. On vain otettava huomioon yksilöllinen taso ja ohjaus kunkin omien lähtökohtien ja valmiuksien mukaisesti” Samalla jo nousee hyppääjiä telineille -  ja hyppäävät hienosti ohjeiden mukaan, kun lupa Jennalta on saatu.… Kaikki sujuu kuin tanssi.

Lapset puhkuvat intoa osaamisestaan. Vaikka leiriviikko lähenee loppuaan, vielä ollaan yhdessä ja mennään syömään hyvä ateriakin joukolla. Leiriläiset ovat monipuolisesti harrastavia lapsia:

”Voimistelua, uintia, trampoliinia, lätkää, jalkapalloa, hiihtoa, suunnistusta, ratsastusta, rumpuja, musiikkiteatteria ja piirtämistä”, listaavat lapset kysyttäessä ja jatkavat uusilla tulossa olevilla lajeilla: ”Kuoroa ja piirtämistä..ja uimahypyn jatkoryhmä ensi kaudella..” Näissä harrastajissa on huikeaa potkua!

Haluaisitko sinäkin tulla kesäleirille? Vielä pääsee mukaan TIkkurilan uimahallin leireille viikoilla 29, 30, 31 ja 32 - Tervetuloa!