Roosa Kanerva mitalijahdissa klo 17:00 - Seuraa livenä!

30.6.2017

Roosa Kanerva NEM 2017 Bergen
Roosa Kanerva NEM 2017 Bergen

Huippukuulumisia Nuorten Euroopan Mestaruuskisoista! Roosa Kanerva hyppää tänään klo 17 alkaen Nuorten Euroopan Mestaruus-kisojen finaalissa Bergenissä. Roosa oli upeilla hypyillään alkukilpailun 3, mikä on suomalaisittain loistotulos! Viritellään siis kotikatsomot kuntoon ja nautitaan kisahuumasta :)

Arvokilpailukonkari Roosa Kanerva 18v hyppää viimeistä vuottaan nuorten sarjassa. Pari viikkoa sitten aikuisten EM-kisoissa huipputuloksen - finaalissa sijoitus 8. - hypänneeltä Roosalta voidaan jälleen odottaa loistosuorituksia. Sen hän osoitti A-tyttöjen 1 metrin alkukilpailussa tänään. Roosan sarja oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen ja tuomaripisteitä hypyistä tuli välillä 6,0p-7,5p. Roosan kokonaispisteet 363,95 olivat alkukisan 3. parhaat. Edellään Roosalla ovat Sveitsin Michelle Heimberg ja Venäjän Ekaterina Nekrasova.

Alkukisan 12 parasta hyppää finaalissa tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja alta löytyvät linkit livetuloksiin ja -striimiin. Kannattaa seurata!

Roosan treenikaveri Nea Immonen 15v, hyppää ensimmäistä vuottaan A-ikäsarjassa ja oli saman alkukilpailun 18. Nean sarjan parhaimmistoa oli tänään sisäänpäin 1,5 volttia, josta tuomarit antoivat jopa 7.0p.

Nuorten EM-kisat jatkuvat sunnuntaihin asti. Huomenna lauantaina 1.7 on vuorossa Ronja Rundgrenin ja Sofia Sihvosen näytön paikka - B-tyttöjen kerroskilpailu.

 

Kisasivut: www.ejc2017bergen.no 

Striimaus: www.dailymotion.com/lentv 

LIVE-tulokset: divecalc.net/divecalc/live 

Tulospalvelu: divecalc.net