Lue viimeisin uutiskirje!

22.5.2014

Odotamme palautetta Merkkihypyistä ja teemme tutkimusta jäsenten tyytyväisyydestä toimintaamme. Uutiskirjeen sisältö löytyy tästä uutisesta ja erillisenä liitteenä.

Ilmoittautuminen kesän uimahyppyleireille on käynnissä!

Kaikenikäiset ja kaiken tasoiset uimahyppääjät ovat tervetulleita leireille viettämään hauskoja päiviä uimahyppyjen parissa. Ilmoittaudu ja ota kaveri mukaan :)  Aikuisille järjestetään erillinen kesäryhmä. Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Jäsentiedossa.

Odotamme palautetta Merkkihypyistä ja seurasta yleisesti

Olemme avanneet asiakastyytyväisyyskyselyn, johon vastaamalla hyppääjien huoltajat pääsevät kertomaan, kuinka hyvin olemme onnistuneet toiminnassamme. Masterseille ja vauvauimareille avaamme samanlaiset kyselyt myöhemmin. Kyselyyn voi vastata täällä 20.6.2014 mennessä.

Lisäksi odotamme innolla palautetta liittyen Merkkihyppyihin. Menikö kaikki sujuvasti vai oliko tiedotuksessa tai järjestyksessä joitakin puutteita? Kerrothan meille mielipiteesi täyttämällä palautelomake.

Kurssit korvataan syksyllä harjoituskaudella

Syksystä alkaen ilmoittautumaan pääsee koko harjoituskaudelle, joka vastaa koulun lukuvuotta, ja laskut lähetetään kerran kuussa. Jos harjoituksia joudutaan perumaan, perutut harjoitukset vähennetään kuukausimaksusta. Samoin ilmoittautuminen vauvauinnille kattaa koko harjoituskauden.

Tällöin ilmoittautua täytyy vain kerran syksyllä, eikä tarvitse huolehtia jouluna jatkuuko harrastus ensi vuonna ja onko ryhmissä vielä tilaa, vaan valmentajat, ryhmät ja aikataulut pysyvät samoina.

Uudelle kaudelle on valittu johtokunta

Kevätkokous on pidetty Tikkurilan uimahallilla 12.4.2014 ja valitsi äänestyksen jälkeen Niko Airaksen uudeksi puheenjohtajaksi. Hallituksen jäseniksi valittiin Annika Raninen, Alina Kantola ja varajäseneksi Nora Viljaniemi. Lisäksi kokouksessa vahvistettiin äänestyksen jälkeen seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Lue uutinen sivuillamme.

Sivustoa päivitetään

Päivitämme sivustomme rakennetta. Vastaisuudessa tiedotamme tulevista tapahtumista etusivun Tapahtumat -osiossa ja julkaisemme kertomukset menneistä kilpailuista Ajankohtaista -osiossa. Myös vanhat kilpailut löytyvät vanhoina uutisina samasta osiosta (klikkaa Lisää uutisia nähdäksesi vanhat uutiset).

Seuran puhelimen tavoitettavuudessa häiriöitä

Toukokuun aikana seuran puhelin ei ole ehkä ollut tavoitettavissa ilmoitettuina puhelinaikoina useiden verkkokatkosten takia. Ongelmasta on keskusteltu operaattorin kanssa, ja se saattaa toistua kesäkuun loppuun saakka. Tämän huomioiden pidämme puhelinta päällä joka päivä virka-aikaan, ennen kuin verkko ­saadaan takaisin kuntoon. Jos et tavoita meitä puhelimitse, yritäthän ystävällisesti uudelleen esim. tunnin päästä.

Liitteet