Kesän treenit alkoivat vauhdikkaasti

7.6.2019

Kesän ensimmäinen treeniviikko kokosi peräti 47 hyppääjää ja 7 valmentajaa ja ohjaajaa Tikkurilan, Myyrmäen ja Mäkelänrinteen uimahalleille. Yhteistyön merkeissä uimahyppyjä treenattiin myös Kirkkonummella TanssiDansin kesäleirillä.

Uimahypyt on monipuolisuudessaan vertaansa vailla: Laji on ainoa, jossa harrastaja liikkuu ja haastaa oman kehon hallintaansa niin ilmassa, vedessä kuin maassa. Eri elementit tuovat harjoitteluun monipuolisuutta ja vaihtelevuutta.

Ensimmäinen kesälomaviikko oli upean aurinkoinen ja helteinen ja leiriläiset pääsivät uimahyppyjen lisäksi ulkoilemaan. Parasta pihalla olivat norsufutis ja viestit sekä käsiseisonnat ja kärrynpyörät. Altaalla opittiin uimahyppyjen eri suuntia: eteen, sisään, taakse, ulos, kierteitä ja käsiltä lähteviä hyppyjä. Hauskinta altaalla oli hypätä korkealta – jopa 10 metristä! – ja harjoitella synkroja. Kuivaharjoittelussa parasta olivat temppuradat sekä trampoliinihypyt. Leiripäivän kruunaa maukas lounas, joka on tarjolla Myyrmäessä Allun Grillillä ja Tikkurilassa uimahallin kahviossa, NAM!

Kesäleirien nuoret ohjaajat innostivat lapsia kokeilemaan rajojaan ja oppimaan uutta. Moni kokeilikin ensimmäistä kertaa esim. taakse kaatoa ohjaajan avustamana tai volttia trampoliinilla vetotaljavöissä.

Kiitokset mukavasta leiriviikosta!

Hyvää kesälomaa kaikille ja altaalla nähdään!

Katso myös videot instassa https://www.instagram.com/vantaadiving/?hl=fi