Äitienpäivä hypyt äidille ja lapselle, Tikkurilan uimahallilla!

1.4.2019

Vietämme seurassamme Äitienpäivä viikonloppua 11.-12.5.2019.

Viikonlopun aikana äideillä on mahdollisuus tulla mukaan tutustumaan lapsen uimahyppyharrastukseen, sekä halutessaan samalla kokeilemaan itsekin turvallisesti ja ohjatusti akrobatiaa ja uimahyppyjä uimahallin sisäänpääsymaksun hinnalla. Tätä varten olemme järjestäneet erilliset uimahyppyjen kokeilukerrat.

Pääsyvaatimukset on samat kuin lapsilla: noin 25 metrin uimataito, sukeltaminen ja rohkeus liikkua syvässä hyppyaltaassa (syvyys 4,5 metriä).

Opetus on tasoltaan alkeisryhmä, ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille äideille, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Jos tuntuu että kynnys on liian iso osallistua akrobatiaan tai uimahyppyihin, mitään ei ole pakko tehdä mitä ei halua, vaan voit vaikka pelkästään osallistua läsnäolollasi ja katsella kun lapsesi tekee. Tapahtumaan osallistuvat äidit saavat ruusun.

 

Äiti-lapsi -ryhmät Tikkurilan uimahallissa:

LA: 11.5.2019 klo 15-16 (ohjaaja Viola Rytkönen)

SU: 12.5.2019 klo 12:30-13:30 (ohjaaja Elina Mailasalo )

 

Tunnit alkavat pienellä info-osiolla, sekä kuivaharjoittelulla katsomon ylätasanteella olevalla kuivaharjoittelu alueella.

Mukaan tarvitset sisä-jumppavaatteet ja juomapullon. Pitkät hiukset tulee olla kiinni. Kuivaharjoittelun jälkeen siirtyminen suihkun kautta vaihtamaan uima-asut ja sieltä hyppyallas alueelle.

Paikkoja on rajoitetusti per ryhmä, joten varmistathan paikkasi ajoissa. Tule rohkeasti kokeilemaan ja haastamaan itseäsi hullun hauskan uimahyppyharrastuksen parissa!

Jokainen huolehtii henkilökohtaisesti omasta uimahallin sisäänpääsymaksusta sekä asianmukaisesta vakuutuksesta.

Ilmoittautuminen tapahtuu erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta, joka löytyy nettisivuiltamme:

Lajikokeilut - tule testaamaan

Ilmottautuminen 9.5.2019 klo 12 mennessä.